Campfire

SUOSITTU MAKSUTON VALLANKUMOUSVIIKKO

PÄÄSET KIRJAUTUMAAN ALUSTALLE ALTA

NOUSE SEURAAVALLE
TASOLLE

Aika: 6-12.6.2022
Paikka: etänä missä tahansa oletkin

Kenelle: yrittäjä/siitä kiinnostunut

Hinta: maksuton (vain Sport&Meet livetapahtuma maksullinen)

🔥Viikon tavoitteena on mullistaa tapasi menestyä yrittäjänä. Kehität itseäsi ja bisnestäsi huippuammattilaisten opein miniworkshopeilla.

UUSI VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (10).png

Vain tämän viikon supertarjouksessa:
Menesty yrittäjänä
-jäsenyys

 • Vuosijäsenyys

  999€
  Every year
  Sis. alv. 24%
   

(Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua)

 

Lukujärjestys

MAANANTAI 6.6.

 

JOHANNES LAINE | VIRITÄ MIELESI 10.00 LIVE
Nyt on aika tehdä asiat fiksummin ja nautittavammin! Liven aikana viritämme mielen ja asenteen menestyjän taajuudelle, jotta olet valmis tulevaan viikkoon! Saat virtaa ja vinkkejä siihen, miten saat parhaan mahdollisen opin ja tiedon irti viikon aikana. Huom! katsomalla Starttiliven livenä tai tallenteelta loppuun asti olet mukana 690€ arvoisen palkintopaketin arvonnassa! (Lue lisää tästä kohdasta Lauantai: Loppulive)

 

LAURRENNA |  MITEN TUOTTEISTAA OMA ASIANTUNTIJUUS 10 000€/kk TULOIKSI 17.00 LIVE

Tässä livessä opit Laurrennan avulla miten tuotteistat oman asiantuntijuutesi 10 000€/kk tuloiksi. 

TIISTAI 7.6
 

SONJA EID | BRÄNDÄÄ ITSESI/YRITYKSESI

Miten luoda yrityksellesi herättävä brändi ilman aiempaa kokemusta ja suuria summia? Pienyrittäjät ovat yleensä väliinputoajia kun puhutaan brändäyksestä. Budjetti voi olla alkuvaiheessa pieni ja toisaalta puuttuu osaaminen itse tehdä, jolloin kilpailijat kiitävät ohitse. Tässä webinaarissa Sonja Eid, brändisuunnittelija ja AIM Visual bränditoimiston perustaja käy tiivistetysti läpi vain sen mitä sinun pienyrittäjänä, aloittelevana tai henkilöbrändinä täytyy tietää kun haluat  brändätä itsesi tai yrityksesi. 

 

TARU TAMMIKALLIO | NOUSE ESILLE MEDIASSA LIVE 18.00

Kuinka voit nousta esille perinteisessä mediassa ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, viestintätoimistoa ja ilman suurta someyleisöä?

Tässä maksuttomassa koulutuksessa saat tietää:

 • Miksi medianäkyvyys on yrittäjän salainen keino massasta erottautumiseen

 • Yleisimmät syyt, jotka estävät yrittäjiä nousemasta esille mediassa - ja miten taklata ne

 • Perinteiset menetelmät mediassa esille nousemiseen + miksi ne eivät välttämättä ole  paras keino mediassa esille nousemiseen

 • Toimivaksi todistetun strategian, jonka avulla minä ja asiakkaani olemme saaneet medianäkyvyyttä (ja miten se on mahdollista myös sinulle)

KESKIVIIKKO 8.6 

JOHANNES LAINE | TUPLAA TULOKSET MENESTYJÄN KARTANOLLA 10.00

Tässä mini-workshopissa Johannes käy läpi Menestyjän Kartanon menetelmää, (jonka avulla on mahdollista tuplata tuloksesi alle puolessa vuodessa). Menestyjän Kartanon huoneet edustavat bisneksen tärkiempiä osa-alueita (kuten myyntiä, unelma-asiakasta, yhteistyökumppaneita jne). Pääset matkalle kanssani läpi Menestyjän Kartanon kaikkien huoneiden aina kahvihuoneesta allasosastolle. Kyseessä on erilainen inspiroiva tapa selkeyttää omaa bisnestä ja tehdä siitä kannattavampaa.

 

SONJA EID | RAKENNA NETTISIVUSI WIXILLÄ

Haluatko oppia luomaan omat nettisivusi ilman aiempaa kokemusta ja ilman koodausta? Sonja käy mini-workshopilla läpi miten pienyrittäjä voi yksinkertaisen wix.com alustan kautta rakentaa omat nettisivut. Hän antaa myös vinkkejä vaikuttavien nettisivujen rakentamiseen lähes 6 vuoden kokemuksella. Ps. Sonja on rakentanut myös nämä jestoolsin sivut wixin kautta!