JES_Tools_tumma.png


ILMOITTAUDU MAKSUTTOMAAN

YRITTÄJYYDEN VALLANKUMOUSVIIKKOON

Päivitä taitosi 3 menestyksen avaimen avulla

check_jes_tools_verkkokauppa.png

HAASTA ITSESI SEURAAVALLE TASOLLE

check_jes_tools_verkkokauppa.png

3 MENESTYJÄN AVAINTA

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Viikon mittainen ilmainen "haaste", eli vallankumousviikko, jonka tarkoitus on mullistaa tapasi menestyä yrittäjänä. 
 

Aika: 1 VIIKKO 5.9-11.9.2021
Paikka: etänä missä tahansa oletkin

Kenelle: yrittäjä/siitä kiinnostunut

Hinta: 0€

VIIKON "LUKUJÄRJESTYS"

Ajattelemme, että yrittäjänä menestyminen syntyy lopulta silloin, kun toiminta keskittyy 3 osa-alueeseen tarpeeksi kauan:

 

🔥 1. Voimavarat, jotta jaksat ja pystyt kulkemaan kohti tavoitteitasi

💶2. Kannattavuus, jotta yritystoimintasi on kannattavaa

🧠3. Toimintatavat, jotta kehityt yrittäjänä

Vallankumousviikko haastaa sinut keskittymään näihin 3 avaimeen harjoitusten, videoiden ja inspiroivien tarinoiden kautta.​

PYSTY 900x1600 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (5).png

Voit osallistua täysin oman aikataulusi mukaisesti. Tallenteet ja harjoitukset ovat myös nähtävissä koko viikon.

Lukujärjestys

SUNNUNTAI 5.9

 

STARTTILIVE 11.00
Nyt on aika tehdä asiat fiksummin ja nautittavammin! Liven aikana viritämme mielen ja asenteen menestyjän taajuudelle, jotta olet valmis tulevaan viikkoon! Saat virtaa ja vinkkejä siihen, miten saat parhaan mahdollisen opin ja tiedon irti viikon aikana.

INSPIRAATIOVIDEO: NYTKU on sun hetki!
Saat ajatuksia siihen, miksi juuri NYT on oikea aika toteuttaa unelmasi yrittäjänä. Saat rohkeutta tehdä sen, mitä sinun täytyy. Ei sitku, ei mutku, ei voiku, vaan nytku.

6 WAYS TO SET YOURSELF UP TO WIN x MINNA MUSTAPÄÄ
Sarja yrittäjä Minna Mustapää jakaa hänen kolme vinkkiä uuden haasteen aloittamiseksi: Intentio, sitoutumus, ja uskomukset. Minna on tehnyt tiiviisti töitä business ja itsensä kehittämisen mentoireiden kanssa 23-vuoden iästä asti. Hän muutti San Fransiscosta Lontooseen ja sieltä Helsinkiin rakentaakseen hänen ensimmäistä yritystään elintarvikealalla. Nyt hän pyörittää Breathe Helsinki itsensä kehittämisen, meditaation, ja yhteisöllisyyden tilaa Ullanlinnassa, ja jatkaa missiotaan luoda tuotteita ja palveluita jotka lisäävät meidän ja maailmamme hyvinvointia.

MAANANTAI 6.9

MOTIMAANANTAI LIVE 10.00
Motimaanantai on joka viikkoinen meidän järjestämä ILMAINEN viikon aloitus yrittäjille, jonka aikana virität ajattelusi menestyjän taajuudelle ja aloitat viikkosi täydellä energialla! Bisnesvalmentaja Johannes Laine avaa aina uusia teemoja ja konkreettisia työkaluja sinulle oman bisneksesi kehittämiseen ja apua yleisimpiin pienyrittäjien sudenkuoppiin liittyen. Joka viikko eri teema. Vallankumousviikon Motimaanantain teema on: Uusi alku yrittäjyydelle. Puhumme siitä, miten ja miksi kannattaa katsoa omaa toimintaa hiukan eri näkökulmasta ja miten yhden viikon jälkeen voit olla täysin eri pisteessä pienillä muutoksilla.

 

SOMEN VALMISPOHJA 1kpl

Lataa itsellesi valmispohja, joka helpottavaa brändisi visuaalisen ilmeen ja tunteen pitämistä yhtenäisenä. Tämä pohja on Brändäys verkokurssiltamme. Kurssilla niitä on valittavissa 3, mutta nyt Vallankumousviikolla saat niistä yhden täysin ilmaiseksi. 

 

RAKENNA MENETELMÄSI KOHTI TAVOITTEITASI

Minkä tahansa tavoitteen haluatkaan saavuttaa, sinun menetelmäsi (päivittäin toistamasi tavat, rutiinit ja valinnat) on tuettava tätä taoitetta. Tällä videolla saat konkreettisia vinkkejä tähän teemaan.

TIISTAI 7.9

RAKENNA AAMURUTIINISI

Voimme vaikuttaa hurjasti tulevan päivän kulkuun, vireeseen ja tehokkuuteemme sillä, mitä teemme aamun ensimmäisinä hetkinä. Se mikä yhdistävä tekijä on usein menestyneiden yrittäjien taustalla, on itselle toimivat rutiinit ja varsinkin aamurutiinit, joilla päivä lähtee toivotulla tavalla käyntiin ja SINÄ olet päiväsi ohjaksissa. Tällä videolla saat ajatuksia ja esimerkkejä aamurutiinin luomiseen.

 

RAKENNA 4 TUNNIN TYÖVIIKKO x SAMI SUNDVIK

Miten rakentaa lyhyempi työviikko ja nauttia elämästä enemmän? Millaisia valintoja kannattaa tehdä jos haluat tehdä vähemmän, mutta tienata paremmin ja samalla jaksaa hyvin? Oma viikkosi ei tarvitse olla neljän tunnin työviikko, mutta miltä kuulostaisi edes 20 tunnin työviikko? Jos teemme hiukan fiksumpia valintoja, tietoisesti priorisoimme tiettyjä osa-alueita ja fokusoimme oikein, väitän, että jokaisen on mahdollista luoda itselleen nautittavampi, lyhyempi ja vapaampi viikko (tinkimättä tuloksesta). Sami kertoo myös omaa tarinaansa ja erittäin kullanarvoisia vinkkejä ja oppeja, jotka ovat häntä vieneet nopeammin kohti menestyvää liiketoimintaa. Sami on kokenut hyvinvointialan ammattilainen ja yrittäjä.


 

KUINKA LÖYDÄT KIRKKAAN FOKUKSEN JA KESKITYT OLEELLISEEN 6 VINKKIÄ

Tee vähemmän, mutta oikeita asioita. Mikäli teet to-do listaasi alusta loppuun miettimättä mikä on kaikkein tärkeintä, tulet tekemään aamusta iltaan töitä näkemättä suurtakaan vaikutusta. Tällä videolla saat 6 vinkkiä, joilla rakennat työpäiväsi fiksummin ja keskityt paremmin oleelliseen. Vinkit auttavat myös siihen, miten pystyt löytämään kirkkaampaa fokusta silloin, kun sitä tarvitset. 

KESKIVIIKKO 8.9

 

SELÄTÄ PELKOSI x ANTTI MÖTTÖNEN

Tällä videolla saat Antilta konkreettisia työkaluja omien pelkojen ja epäilysten voittamiseen. Usein pelot ja omat epäilykset itsestä voivat olla se suurin (ja usein turhin) este sinun ja unelmasi välillä. Tämä tallennettu live sai postilaatikkomme täyttymään palautteesta, joissa kehuttiin miten paljon tämä live muutti ajattelua ja miten tärkeää oli kuulla esimerkkiä ihmiseltä, joka on itse tehnyt suuren suunnan muutoksen elämässään. Useiden pyyntöjen jälkeen halusimme lisätä tämän tallenteen Vallankumousviikolle katsottavaksi, jotta muutkin saavat sen nähdä. 
 

BRÄNDÄYKSEN MINIWORKSHOP

Miten luoda yrityksellesi herättävä brändi ilman aiempaa kokemusta ja suuria summia? Pienyrittäjät ovat yleensä väliinputoajia kun puhutaan brändäyksestä. Budjetti voi olla alkuvaiheessa pieni ja toisaalta puuttuu osaaminen itse tehdä, jolloin kilpailijat kiitä ohitse. 

 

Tässä webinaarissa käymme tiivistetysti läpi vain sen mitä sinun pienyrittäjänä, aloittelevana tai henkilöbrändinä täytyy tietää kun haluat  brändätä itsesi tai yrityksesi. Ps. me ammattilaisina tiedämme keinot, jotka jaamme sinulle ilmaiseksi tässä webinaarissa.

TYÖKALUJA PELKOIHIN JA EPÄVARMUUKSIIN x ILKKA KOPPELOMÄKI

Oletko valmis tai osaanko tarpeeksi? Mitä jos epäonnistut? Kannattaako omaa suuntaa muuttaa? Tässä webinaarissa pureudumme mielen työkaluihin, pelkoihin ja epävarmuuteen uuden äärellä. Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Hän on Uskalla Innostua yrityksen perustaja, Saa mitä haluat -kirjan kirjoittaja, intohimoinen maailmanmatkaaja, isä ja yrittäjä. Ilkan missiona on hänen omin sanoin se, ettei Suomessa olisi enää yhtään katkeraa vanhusta. 

TORSTAI 9.9

 

RAKENNA ARJEN HUIPPUKUNTOSI YRITTÄJÄNÄ

Mistä arjen huippukunto koostuu? Jos haluat menestyä yrittäjänä ja kulkea kohti tavoitteitasi hyvällä vireellä ja energialla, arjen huippukunnon perus taidot tulee olla hallussa. Tällä videolla saat esimerkkien kautta ajatusta siitä, mitä konkreettisesti voisit tehdä.

Voit myös testata extrana lisäämäämme 5 minuutin treeniä.
 

RAKENNA OMA MENESTYJÄN KARTANOSI

Menestyvän yritystoiminnan edellytys on selkeä ja mietitty kivijalka. Mikä on sinun miksi? Jos sinulla ei ole kristallin kirkkaana mielessäsi se, miksi teet mitä teet ja mitkä ovat yritystoimintasi kivijalan perustalla, katso tämä video. Videon teema on yksi osa Tuplaa Tulokset verkkokurssiamme, jossa bisnesvalmentaja, JES Toolsin Johannes Laine auttaa sinua rakentamaan yhden sivun binsesssuunnitelman Menestyjän Kartanon menetelmällä.


 

5 PERIAATTEEN CHECK -LISTA

Ovatko henkilökohtaiset periaatteesi linjassa tavoittelemasi elämää kohtaan? Yrittäjät helposti kaivavat itselleen sudenkuoppaa sellaisilla tavoitteilla ja toimintatavoilla, jotka eivät ole yhtä syvimpien periaatteidensa ja toiveidensa kanssa. Esimerkeiksi jos tavoittelet kiireetöntä yrittäjyyttä ja elämää, mutta sanot jatkuvasti kyllä hektisille ja stressaaville työtehtäville, voit olla varma, että pidemmän päälle se käy erittäin raskaaksi. Periaatteet luovat siis perustan koko toiminnallesi.

PERJANTAI 10.9

EPÄONNISTUMISET VOITOKSI x TOMI KAUKINEN

“Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen yrittäjä, joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän puhuu yleisöille suoraan, kaunistelematta ja samalla motivoiden sekä rohkaisten kuulijoita ottamaan tarvittavat askeleet, olipa kyseessä päätökset, jotka vievät kohti omia unelmia ja tavoitteita, tai omien työskentelytapojen parantaminen.” Tomin oma tarina pohjalta ja burnoutista tähän päivään, sekä hänen tapansa kertoa epäonnistumisista on erityisen inspiroivaa ja pysäyttävää. Tämä on jokaisen yrittäjän kuunneltava! 

TALOUSHALLINNON MERKITYS LIIKETOIMINNASSA x PETTERI RANTAMÄKI 12.00 LIVE

Tämä live sisältää erittäin tärkeää asiaa sinulle, joka haluat parantaa yrityksesi kannattavuutta! Saada parempaa tulosta vähemmällä työllä ja fiksummin. 

Petteri on nuori ja kunnianhimoinen Netvisor:lainen, joka on sparrannut yli sataa taloushallinto-yritystä Suomessa ja pyrkii vauhdittamaan sen ymmärrystä, että kylmät numerot yksikseen eivät riitä, vaan niiden pohjalta tulee tehdä asioita. Tässä oikeat kumppanit on kriittinen tekijä. 


 

VERKKOKAHVIT LIVE 14.00

Verkkokahvit on 2 kertaa kuukaudessa järjestämämme ilmainen säännöllinen etäkahvitteluhetki yrittäjille, jossa pääset tutustumaan uusiin yrittäjiin ja saat konkreettisia vinkkejä omaan liiketoimintaasi bisnesvalmentaja Johannes Laineelta. Verkostoituminen on erittäin tärkeää yrittäjille ja me teemme sen nyt erittäin helpoksi. Verkkokahveista on tykätty hurjasti ja nyt halusimme tämän mukaan myös Vallankumousviikolle. 

LAUANTAI 11.9

LOPPULIVE 9-12.00

Lopetamme viikon yhdessä tähän loppuhuipennukseen, eli liveen, jossa kuulemme viikkoon osallistuneiden haastatteluja, julkaisemme viikon kisan voittajan ja kuulemme 10.00 Richard Nordströmin haastattelun teemalla “Vinkit unelman toteuttamiseen”

NELIÖ 1200x1200 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (8).png
NELIÖ 1200x1200 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (2).png
ljkhjgh.png
SonjaEid_8624_nelio_heidistrengell.jpg
Tuplaatuloksesi_box.jpg
digitaalinen_tavoitekartta_jasenyys_jestools.jpg
NELIÖ 1200x1200 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (7).png

Voit osallistua täysin oman aikataulusi mukaisesti. Tallenteet ja harjoitukset ovat myös nähtävissä koko viikon.

Me ollaan Essi Pulkkanen (vas.), Johannes Laine (kesk.) ja Sonja Eid (oik.).

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Kuten me kaikki tiedämme, yrittäjänä menestyminen on liian usein ajatus yksin puurtamisesta, pitkistä työpäivistä, isoista riskeistä ja kuormittavasta stressistä. Ymmärrämme sen täysin - sitä se on monelle meistäkin aika ajoin ollut. Elämä on kuitenkin liian lyhyt elää tavalla, josta et nauti. Me haluamme tilalle vapautta, vaurastumista, energiaa, iloa, elinvoimaa, yhdessä tekemistä ja merkityksellistä tekemistä itselle tärkeiden asioiden ympärillä. ​Toimintamme ja työkalujemme taustalla onkin ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". 

Lue lisää meistä täältä   tai ota meidät seurantaan täällä:

@jestools

@essipulkkanen

@johanneslaine

@sonja.eid

DSC_1938 copy.jpg
 
pexels-grafixartphoto-samir-belhamra-4254618.jpg

Voit osallistua täysin oman aikataulusi mukaisesti. Tallenteet ja harjoitukset ovat myös nähtävissä koko viikon.

Mitä saat

🔋3 Menestyjän avainta

Vahvistat kolmea tärkeintä yrittäjänä menestymisen osa-aluetta katsomalla videoita, tekemällä harjoitteita ja ottamalla käyttöön ilmaisia työkalujamme. 

 

🎈Inspiraatiota & uutta näkökulmaa

Vallankumousviikko on startti uudelle tyylille luoda yrittäjyyttä. Haasta itsesi katsomaan toimintaasi uudesta näkökulmasta. Tule hakemaan työkalut, taidot ja virtaa, jolla porskutat koko loppuvuoden loistavalla flowlla.


🔥 Rohkeutta edetä isommin
Rohkeutta ja varmuutta ajatteluusi ja tekemiseesi, jolloin et anna turhien epäilysten hidastaa sinua. Saat inspiraatiota ja virtaa ottaa isoja askeleita kohti unelmaasi yrittäjänä.


🎯 Taitoja ja työkaluja saavuttaa tavoitteesi
Saat konkreettista apua ja työkaluja omaan liiketoimintaasi. 

Voit osallistua täysin oman aikataulusi mukaisesti. Tallenteet ja harjoitukset ovat myös nähtävissä koko viikon.