Tietosuojaseloste
 

Tietosuojaseloste AIM Visual Oy (JES Tools)
 

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.9.2020. 

Tällä lomakkeella keräämme tietoja, joiden perusteella yrityksemme lähettää sinua mahdollisimman hyvin palvelevaa ja auttavaa sisältöä. Jotta voimme antaa sinulle parasta mahdollista apua, inspiraatiota ja sisältöä, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Voit poistua sähköpostilistalta milloin vain. Emme luovuta, myy tai jaa tietojasi millekään taholle. Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palveluitamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Rekisterin pitäjä:

AIM Visual Oy

Y-tunnus 2769845-3

 

Rekisterin yhteyshenkilö:

hello@jestools.com

 

AIM Visual OY puhuu tässä tietosuojaselosteessa ”käyttäjästä”, mikä viittaa sivustoilla käyviä henkilöitä ja asiakkaita.

 

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

  • Henkilötietolain mukainen asiakasrekisteri

  • Nimi: asiakasrekisteri

  • Sähköpostilistalle liittyneet henkilöt

  • Säilytämme, keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja pääasiassa seuraavissa käyttötarkoituksissa:

    • asiakassuhteiden ylläpito

    • palveluiden käyttäminen ja toimittaminen

    • markkinointitarkoituksiin

    • yhteydenpito asiakkaisiin (viesteihin vastaaminen ja vastaanottaminen ja lähettäminen)

    • palvelujen kohdentaminen, jolloin saat sinua parhaiten palvelevaa sisältöä

    • asiakastietojen ja asiakasrekisterin ylläpitäminen

    • palveluiden kehittäminen ja suunnitteleminen, jotta pystymme tarjoamaan sinua parhaiten auttavaa palvelua

    • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja

    • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi​

 

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Etunimi

  • Sähköpostiosoite

  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset

  • Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta.

 

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Rekisteri koostuu maksuttomien e-kirjojen, kurssien tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä tai käyttäjistä, jotka ovat liittyneet sähköpostilistalle. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

 

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

 

Käsittelijä

Henkilötietojasi käsittelee vain AIM Visual Oy:n alla työskentelevät henkilöt eli Essi Pulkkanen ja Sonja Eid. Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan, kuin se on oleellista.

Tiedon keräyksen lähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Henkilötiedot saadaan esimerkiksi, kun käyttäjä lataa jonkin maksuttoman tai maksullisen tuotteen tai palvelun sivustolta, päivittää tietojaan tai liittyy sähköpostilistalle. 

 

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Suojaus:

Asiakasrekisteriin pääsee vain salasana kautta, joka on tiedossa vain rekisterin ylläpitäjällä. Salasana vaihdetaan kaksi kertaa vuodessa ja se asetetaan mahdollisimman suojaavaksi.

 

Käyttäjän oikeudet

•   Tiedonsaantioikeus

•   Käsittelyn rajoittamisen oikeus

•   Korjausoikeus

•   Oikeus tulla unohdetuksi

•   Suostumuksen peruuttamisen oikeus

•   Tietojensiirto-oikeus

 

Tarkastus- ja korjausoikeus
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää osoitteeseen hello@jestools.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

​Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

​Rekisteri ja tietosuoja päivitetty 24.9.2020

 

Lisätietoja: 

hello@jestools.com 

tai

hello@aimvisual.fi