JES_Tools_tumma.png

YRITTÄJILLE JA YRITTÄJÄKSI HALUAVILLE

Menesty yrittäjänä -jäsenyys

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Verkkokurssit ja työkalut menestykseen

Kaikki verkkokurssimme, digityökalut ja -työkirjat, somevalmispohjat, alan huippujen miniworkshopit

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Mentorointiryhmä ja keskusteluryhmä

Samanhenkisten yhteisö, josta voit löytää yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai tukea polullesi

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Pohjautuu 3 avaimeen:

🔥 Voimavarat, jotta jaksat kulkea kohti tavoitteitasi

💶 Kannattavuus, jotta bisneksesi on kannattavaa

🧠 Toimintatavat, joilla menestyt yrittäjänä​

Jäsenyys_uudet mainokset.png

Kommentteja jäsenyydestä

Jäsenyys_uudet mainokset (2)_edited.jpg
Jäsenyys_uudet mainokset (1).jpg
PYSTY 900x1600 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (9).png

Mitä jäsenyys sisältää? Kaiken tämän alla olevan!

Brandays_box.jpg

💻Brändäys verkkokurssi (arvo 599€) Suosituin kurssimme! Luo itse oma brändisi bränditoimiston opein (brändäyskurssi, graafinen ohjeisto, logon luominen, somepaketti) Lue lisää täältä

SUUNTA_Mockup_tyokirja_kannykka_JES_Tools.jpg

📔SUUNTA digityökirja (arvo 59€)

Digityökirja oman elämän, tavoitteiden ja omannäköisen yrittäjyyden suunnitteluun. Autamme sinua pohtimaan mikä on sinun juttusi ja syvempi merkitys tämän kaiken takana. Tiivistät lopuksi suuntasi tavoitekartan muotoon. 

somepaketit_jasenyys_jestools.jpg

📱 Somevalmispohjat (arvo noin 100€/kpl) “sapluunoita”, joilla luot oman brändisi mukaiset somepostaukset ja presenssin (jäsenyysalustalle tullaan lisäämään tulevaisuudessa paljon erilaisia valmispohjia ja sapluunoita, joilla saat oman brändisi visuaalisen ilmeen ammattimaiseksi ja yhtenäiseksi).

SAPLUUNAT (20).png

🙋🏽 Sport&Meet tapahtumat

Erittäin tykätty konseptimme, jossa testaamme pienellä kynnyksellä eri liikuntamuotoja ja samalla tutustumme ja verkostoidumme muihin samanhenkisiin yrittäjiin. 

dennis-ottink-TsMXK2W9hV0-unsplash.jpg

🔥 Motimaanantai tallenteet Motimaanantai on bisnesvalmentaja Johanneksen vetämä yrittäjien oma viikon aloitus, jonka aikana virität mielesi täyteen rohkeutta ja itsevarmuutta. 

Meditate_with_martta_jestools

💻8D-meditaatiokurssi™ (arvo 69€) Meditate With Martta (MWM) on erikoistunut ensimmäisiin ohjattuihin suomenkielisiin 8D-meditaatioihin™.

Erotu_sisallolla_ja_menesty_somessa_Jenna_Mattjus_jestools_verkkokurssi_edited.jpg

🌙 Erotu sisällöllä -verkkokurssi  (99€) Sisällöllä on väliä. Yrittäjänä tärkeää on etenkin tehdä oikeita asioita, mahdollisimman vähällä vaivalla ja saavuttaa siten vielä hyviä tuloksia. Kurssin luojana Jenna Mattjus.

Unelmien_viikko_tyokalu_jestools_jasenyys_kansikuva.jpg

💻Digityökaluja (arvo yli 200€)

Erilaisia digityökaluja tukemaan tehokkaampaa työskentelyä, fiksumpaa fokusta, lyhempiä työpäiviä ja ennenkaikkea elämää ja arkea, josta sinä nautit! Nyt jäsenalustalla: 

Unelmaviikkotyökalu

Tuplaatuloksesi_box.jpg

💰 Tuplaa tuloksesi -verkkokurssi (arvo 599€) Tuplaa tuloksesi Menestyjän Kartanon työkalulla alle puolessa vuodessa. Erittäin suosittu kurssi, jossa bisnesvalmentaja Johannes Laine opettaa sinulle kuinka teet ne oikeat viilaukset bisnekseesi!


 

Acai Bowl

💸 Etuja ja alennuksia sekä verkoston kautta tulevia hyötyjä. Jäsenillä tulee olemaan parhaimmat hyödyt ja tarjoukset yhteistyökumppaniemme palveluihin ja tuotteisiin!

SAPLUUNAT (10).png

🎯 Mastermind Mentorointiryhmä

(arvo korvaamaton) Kuljet yhdessä ryhmäsi kanssa eteenpäin tsempaten ja saaden tukea ja rohkeutta kohti kunkin omia tavoitteita yrittäjänä. Bisnesvalmentaja Johannes Laine toimii jokaisen ryhmän mentorina ja ohjaa ryhmien liidereitä kuukausittain tapaamisissa. 

Copy of wix_kurssi_1_edited.jpg

📔Wix-nettisivukurssi (arvo 399€)

Haluatko luoda omat nettisivut Wix-alustan kautta helposti, edullisesti, ilman koodausta ja ilman aiempaa kokemusta nettisivujen suunnittelusta? Helpoin tapa luoda omat toimivat & tyylikkäät nettisivut ammattilaisen opeilla!

haastattelut_menesty_yrittajana_alusta_kansikuva_jestools.jpg

☂️ Menestyneiden yrittäjien menetelmät&miniworkshopit (arvo mittaamaton) Tuomme alan huippujen tietouden ja menestyksen salaisuudet hyödynnettäväksi videoiden, livejen ja minukurssien kautta. Jäsenyysalustalla tällä hetkellä tallenteet mm. Nanna Karalahden, Ilkka Koppelomäen, Sami Sundvikin ja Peppiina Merosen kanssa. 

huippukunto_vihrea_jestools_edited.png

🔋 Rakenna arjen huippukuntosi -verkkokurssi (arvo 99€). Rakenna arjen huippukuntosi päivittämällä rutiinisi liittyen ravintoon, palautumiseen ja aktiivisuuteen. Pääset seuraamaan simppeliä harjoitusohjelmaa ja inspiroivia videoita, jotta voit rakentaa oman yrittäjyytesi huippukunnon.

IMG_2476.JPG

🙋🏽 Yhteisö (arvo mittaamaton)

Voit löytää uusia tuttavuuksia, samanhenkisiä yrittäjiä, yhteistyökumppaneita. Yhteisö on sinulle myös paikka markkinoida omia tuotteitasi ja palveluitasi, sekä löytää erittäin potentiaalisia asiakkaita.

Unohda n*tflix ja käytä aikasi itsesi kehittämiseen, verkostoitumiseen ja menestymiseen

Suosittu Menesty yrittäjänä -jäsenyys