JES_Tools_tumma.png

YRITTÄJILLE JA YRITTÄJÄKSI HALUAVILLE

Menesty yrittäjänä -jäsenyys

menesty_yrittajana_jestools_alusta_esittely.gif
check_jes_tools_verkkokauppa.png

Sisältää KAIKKI JES Tools digituotteet

Jäsenyys sisältää kaikki nykyiset ja tulevat verkkokurssimme (eli herkkuboximme), digityökalut ja -työkirjat, valmispohjat, palautumispankin ja menestyneiden yrittäjien parhaat vinkit ja salaisuudet

(kurkkaa alta koko lista) Kokonaisarvo yli 3750€

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Lisäksi: seuraavat tapahtumat

  • Inspiroivia tapahtumia yhdessä muiden yrittäjien kanssa, kuten: Sport & Meet, jossa verkostoidumme ja pidämme hauskaa

  • BISNESBOOTCAMP (talvella 2021-2022)

  • Pääsy jäsenien omaan mentorointiryhmään

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Jäsenyys pohjautuu 3 avaimeen:

🔥 Voimavarat, jotta jaksat kulkea kohti tavoitteitasi

💶 Kannattavuus, jotta yritystoimintasi on kannattavaa

🧠 Toimintatavat, jotta kehityt yrittäjänä​

Testaa jäsenyyttä maksuttomasti 3 päivää

Aloita maksuton riskitön kokeilu yli 4000€ arvoiseen materiaalipankkiimme! Voit käyttää jäsenyytemme materiaaleja täysin vapaasti 3 päivän ajan aivan kuten olisit täysi jäsenemme. 

Koska me olemme varmoja, että hyödyt erittäin paljon materiaalistamme, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua sisältöömme kolmen päivän ajan riskittömästi, jotta voit hyvillä mielin olla varma siitä, haluatko jatkaa.

PYSTY 900x1600 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (9).png

Mitä jäsenyys sisältää? Kaiken tämän alla olevan!

Brandays_box.jpg

💻Brändäys verkkokurssi (arvo 499€) Luo oma brändisi bränditoimiston opein (brändäyskurssi, graafinen ohjeisto, logon luominen, somepaketti) katso lisää täältä

Tuplaatuloksesi_box.jpg

💻Tuplaa tuloksesi verkkokurssi (arvo 499€) Tuplaa tuloksesi Menestyjän Kartanon työkalulla alle puolessa vuodessa.


 

SAPLUUNAT (10).png

🎯 Pääsy mentorointiryhmään (yhden kerran arvo noin 390€)

Mentorointiryhmä Bisnesvalmentaja Johannes Laineen vetämänä, jossa keskitymme kehittämään juuri sinun bisnestäsi eteenpäin (järjesteteään 1x kuukaudessa, mukaan mahtuu 7 henkilöa/kerta. Ilmoittautuminen ennakkoon)

Katso video alta

🔮 Bisnesbootcamp -ohjelma veloituksetta (arvo noin 490€)

Tapahtuma tulossa talvella 2021-2022, joka täynnä upeita luennoitsijoita, vieraita, hyvää ruokaa, ohjelmaa, tutustumista ja oman bisneksen kehittämistä (huom. majoitus ja ruoat omakustanteisia)

📱 Somevalmispohjat (arvo noin 100€/kpl) “sapluunoita”, joilla luot oman brändisi mukaiset somepostaukset ja presenssin (jäsenyysalustalle tullaan lisäämään tulevaisuudessa paljon erilaisia valmispohjia ja sapluunoita, joilla saat oman brändisi visuaalisen ilmeen ammattimaiseksi ja yhtenäiseksi)

🙋🏽 Yhteisö (arvo mittaamaton)

Voit löytää uusia tuttavuuksia, samanhenkisiä yrittäjiä, yhteistyökumppaneita. Yhteisö on sinulle myös paikka markkinoida omia tuotteitasi ja palveluitasi, sekä löytää erittäin potentiaalisia asiakkaita.

💎Yrittäjien minitreenit
Tulemme lisäämään jäsenyysalustalle minitreeni videoita, joilla saat arkeesi liikettä, energiaa. Voit tehdä treenit työpäivien keskellä tai osana aamurutiiniasi.

🏋🏻‍♀️ Sport & Meet tapahtumat (arvo noin 240€) Suuren suosion keränneet tapahtumat (yleensä Helsingissä, mutta suunnitteilla myös muihin kaupunkeihin), testaamme eri urheilulajeja, nautimme toistemme seurasta ja verkostoidumme pitäen hauskaa. Unohtumattomia hetkiä yhdessä muiden samanhenkisten kanssa!

📔SUUNTA digityökirja (arvo 49€)

Digityökirja oman elämän, tavoitteiden ja omannäköisen yrittäjyyden suunnitteluun. Autamme sinua pohtimaan mikä on sinun juttusi ja syvempi merkitys tämän kaiken takana. Tiivistät lopuksi suuntasi tavoitekartan muotoon. 

💻Digityökaluja (arvo yli 200€)

Erilaisia digityökaluja tukemaan tehokkaampaa työskentelyä, fiksumpaa fokusta, lyhempiä työpäiviä ja ennenkaikkea elämää ja arkea, josta sinä nautit! Nyt jäsenalustalla: 

Unelmaviikkotyökalu

NELIÖ 1200x1200 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (15).png

🔥 Motimaanantai tallenteet (arvo 1040€) Jokaisen Motimaanantain tallenteet. Motimaanantai on bisnesvalmentaja Johanneksen vetämä yrittäjien oma viikon aloitus, jonka aikana virität mielesi täyteen rohkeutta ja itsevarmuutta aina tietyn teeman mukaisesti. Katso lisää täältä.

💸 Etuja ja alennuksia sekä verkoston kautta tulevia hyötyjä. Jäsenillä tulee olemaan parhaimmat hyödyt ja tarjoukset yhteistyökumppaniemme palveluihin ja tuotteisiin!

☂️ Menestyneiden yrittäjien menetelmät (arvo mittaamaton) Tuomme alan huippujen tietouden ja menestyksen salaisuudet hyödynnettäväksi videoiden, livejen ja minukurssien kautta. Jäsenyysalustalla tällä hetkellä tallenteet mm. Nanna Karalahden, Ilkka Koppelomäen, Sami Sundvikin ja Peppiina Merosen kanssa. 

💻+Kaikki tulevat verkkokurssit (mm. Energia teemasta tulossa vuonna 2021). Opit kuinka rakennat yrittäjänä "arjen huippukuntosi". Mitkä ovat loistavia työkaluja juuri yrittäjälle ja miten ylläpidät voimavarojasi, jotta menestyminen yrittäjänä on ylipäätään mahdollista.

🌙 Palautumispankki Tasapainota arjen ja työn kuormitusta hakemalla palautumispankista tukea, työkaluja ja tietoutta, jolla vahvistat palautumistasi, untasi ja löydät uusia keinoja vaihtaa vapaalle työmoodista. Lataat akkujasi ja vahvistat voimavarojasi. Palautumispankin sisältöä tulossa pikkuhiljaa.

Koko vuoden kokonaisarvo yli 4000€

ja uutta materiaalia päivittyy alustalle joka tiistai

vallankumousviikko-2.jpg

Ensireaktioita jäsenyydestä ja materiaaleista

PYSTY 900x1600 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (10).png
VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (23).png

Palaute jäsenyydestä

Katso tästä Minna Mustapään palautevideo Menesty Yrittäjänä jäsenyydestä. 

/Minna Mustapää Breathe Helsinki

Menesty yrittäjänä materiaalipankilla pääset:

 

Yksin puurtamisesta ja epävarmuudesta 👉🏽 sinulla on yhteisön tuki ja apu takanasi


Ainaisesta kiireestä ja stressistä 👉🏽 tunnet selkeyttä ja rauhaa työpäiväsi aikana


24/7 oravanpyörästä 👉🏽 fokusoit oikein ja teet vähemmän


Rahahuolien tuskailusta 👉🏽 nautit paremmista tuloista


Väsymyksestä 👉🏽 vahva ja energinen olo

Testaa jäsenyyttä maksuttomasti 3 päivää

Aloita maksuton riskitön kokeilu yli 4000€ arvoiseen materiaalipankkiimme! Voit käyttää jäsenyytemme materiaaleja täysin vapaasti 3 päivän ajan aivan kuten olisit täysi jäsenemme. 

Koska me olemme varmoja, että hyödyt erittäin paljon materiaalistamme, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua sisältöömme kolmen päivän ajan riskittömästi, jotta voit hyvillä mielin olla varma siitä, haluatko jatkaa.

Unohda n*tflix ja käytä aikasi itsesi kehittämiseen ja menestymiseen

Jäsenyys on sinulle jos...

✅Olet yrittäjä, henkilöbrändi tai yrittäjäksi haluava

✅Haluat isosti vauhtia kohti sinun näköistä yrittäjyyttä

✅Kaipaat työkaluja, joilla selkeyttää suuntaasi, tavoitteitasi ja bisnestäsi

✅ Haluat enemmän vapautta ja tuloksekkuutta

✅ Haluat tuntea enemmän merkitystä työstäsi

✅ Haluat työkaluja, joilla pääset tuplaamaan tuloksesi ja sytyttämään brändisi eloon

✅ Haluat tienata paremmin

✅Haluat toteuttaa sun unelmat yrittäjyyden avulla

✅Haluat ympärillesi tyyppejä, jotka uskoo suhun ja kannustaa sua eteenpäin

✅ Haluat ympärillesi heimon muita inspiroivia yrittäjiä, jotka tekevät omaa juttuaan intohimolla

✅ Haluat voida paremmin ja tuntea kuinka heräät täynnä virtaa

✅ Haluat vähentää kiirettä ja stressiä

✅ Olet kyllästynyt samoihin vanhoihin toimintatapoihin

✅ Haluat nauttia yrittäjyydestä ja tehdä siitä hauskaa!

Jestools_yrittäjien_digityökalut_herkkukauppa_kuva_2.png
Image by Daniel Gonzalez

Jäsenyys on menetelmäsi menestykseen

Jotta voit menestyä yrittäjänä, sinun on tehtävä valintoja joka päivä, jotka vievät sinua oikeaan suuntaan. Menetelmäsi tulee auttaa sinua, ei hidastaa sinua. Aivan liian moni keskittyy epäoleellisiin asioihin ja lopulta uupuu. Me uskomme, että kun keskityt 3 avain osa-alueeseen, häseltäminen häviää ja tilalle tulee tuloksekkuutta ja rauhaa. Ajattelemme, että yrittäjänä menestyminen syntyy lopulta silloin, kun toiminta keskittyy 3 osa-alueeseen tarpeeksi kauan:

🔥 Voimavarat 

Hyvinvointi, palautuminen, ravinto, arjen suunnittelu, kuormituksen/levon tasapainotus jne.


💶 Kannattavuus

Liiketoiminnan kehittäminen, laskelmat, myynti, markkinointi, brändi jne.
 

🧠 Toimintatavat
Yrittäjänä kehittyminen, taitojen ja osaamisen kehittäminen, ajattelumallit, toimintamallit, rutiinit, asenne jne.

Jäsenyytemme on rakennettu näiden kolmen menestyjän avaimen pohjalta. Mitä tahansa materiaalia katsot tai kulutat, vahvistat jotakin näistä kolmesta osa-alueesta.

NYT jos koskaan on aika ryhtyä rakentamaan parempia voimavaroja, energiatasoja, kannattavampaa liiketoimintaa, tehdä rahaa kassaan ja investointeja tulevaisuuteen. Autamme sinua kääntämään pinttyneet tavat ylösalaisin ja löytämään tukea ympärillesi. 

Jäsenyysalusta auttaa sinua keskittymään oleelliseen. Voit keskustella siellä muiden yrittäjien ja meidän JES Tools tiimin kanssa (Johannes, Essi ja Sonja), mutta et voi "hairahtua" selailemaan somea tai muualle epäolelliseen. Autamme sinua keskittymään sinun itsesi ja bisneksesi kehittämiseen. Nostat toimintasi seuraavalle tasolle kohti parempia tuloja, voimavaroja ja taitoja.

Me ollaan Essi Pulkkanen (vas.), Johannes Laine (kesk.) ja Sonja Eid (oik.). Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Kuten me kaikki tiedämme, yrittäjänä menestyminen on liian usein ajatus yksin puurtamisesta, pitkistä työpäivistä, isoista riskeistä ja kuormittavasta stressistä. Ymmärrämme sen täysin - sitä se on monelle meistäkin aika ajoin ollut. Elämä on kuitenkin liian lyhyt elää tavalla, josta et nauti. Me haluamme tilalle vapautta, vaurastumista, energiaa, iloa, elinvoimaa, yhdessä tekemistä ja merkityksellistä tekemistä itselle tärkeiden asioiden ympärillä. ​Toimintamme ja työkalujemme taustalla onkin ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". 

Lue lisää meistä täältä.

DSC_1938 copy.jpg
White Background

Palaute brändäyskurssista

Aamunusva.jpg

Essi Koski-Harja
@aamunusva | aamunusva.fi

Parasta oli kokonaisuus, se kuinka kurssi eteni sieltä syvältä ydinajatuksen miettimisestä ulospäin visuaaliseen ilmeeseen. Mielestäni kurssi eteni selkeästi ja pidin siitä kuinka kurssi oli rakennettu toinen asia toistaan tukien. Jos olisi hypännyt alku kurssista suoraa ilmeeseen ja eleeseen, olisi lopputulos ollut aivan muuta ja pinta raapaisua. Kun kurssin suoritti järjestyksessä sai myös visuaalinen ilme syvyyttä.

Isoin oivallukseni tuli ydinajatuksen sanoittamisessa. Kun olin saanut sanoitettua ydinajatuksen, oli brändin rakentaminen sen ympärille huomattavasti helpompaa. Kuten bränditarinoiden luominen, visuaalinen ilme ja ymmärsin paremmin millaista tunnetta haluaa luoda. En ymmärtänytkään kuinka laaja aihe brändäys on ja ymmärsi brändäyksen olevan paljon muutakin kuin visuaalinen ilme.

Lähdin brändäyskurssille ennen kuin olin perustanut yritykseni. Tai itseasiassa perustin yritykseni brändäyskurssin aikana. Koen, että tämä kurssi vie minua pitkälle ja oli todella hyvä investointi yritykselleni. Suosittelen jokaista alkavaa yrittäjää käymään tämä brändäyskurssin. Se selkeyttää toimintaa huomattavasti. Kurssi loi selkeyttä toimintaani ja sanomaani. Miten sanoitan yrityksen arvot, tarinat ja ilmeen heti alusta lähtien. Aina käyntikorteista, somepostauksista, asiakkaan kohtaamiseen asti. 

Katso Essin tekemä videopalaute ja visuaalinen ilme TÄSTÄ

Brandayskurssi_ennen_kuva.png

Palaute brändäyskurssista

KALI3843_2 (3).jpg

Anna Kokkonen
Anna Kokkonen Creative

Ennen kaikkea parasta oli tehtävät kurssin alussa. Ilman brändin kirkastusta, uniikkiutta, selkeytystä sekä ydinajatusta ei olisi kunnollista pohjaa yrityksen tunteeseen, tarinaan sekä sen ilmeeseen. Koska oma yritykseni tulee keskittymään taiteen tekemiseen, edellä mainitut asiat ovat äärimmäisen tärkeitä oman brändini kannalta. Abstraktin taidepalvelun, omalla kohdallani sävellystyön, myyminen on vaikeaa. Sen vuoksi pyrinkin kurssin edetessä konkretisoimaan, miten minä ja minun palveluni kohtaisivat tulevan asiakkaani.

Kurssista hyödyin 100%. Vaikka monet kurssilla käydyt asiat tuntuivat tutulta, niin harvoin niitä oikeasti jää toden teolla miettimään. En olisi välttämättä osannut tietää ja taitaa niin monta asiaa, jotka liittyvät yrityksen brändäykseen. Ohjeet sekä tehtävät olivat selkeät ja helpot, sekä videomuodossa toteutettu kurssi sopi itselleni erittäin hyvin muun kiireen ohella.

Kurkistus Annan luomaan visuaaliseen ilmeeseen:

Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.06.59.png

Palaute Tuplaa Tulokset kurssista

Minna Ahmonsaari
@tyttosinaoletvahva

Suosittelen kurssia kaikille tueksi yrittäjyyttä yrityksen ideointia varten. Mielenkiintoisia tehtäviä ja kohtaamisia, sekä arvokkaita työkaluja tulevaisuutta varten. Kurssi sai luovuuden kukkimaan.

 

Kurssilla oli erityisen hyvä ja kannustava henki ja joitakin muihin verkkokursseihin verrattuna, tämän kurssin eteen oli selvästi nähty paljon vaivaa.

Palaute Tuplaa Tulokset kurssista

Niko Muurinen
FysioTori

Kurssi pitäisi olla pakollinen kaikille yrittäjiksi ryhtyville ja yrittäjinä jo toimiville. Vasta-alkajille kurssi auttaa navigoimaan yrittäjyyden karikoiden ohi ja konkareille kirkastamaan omaa liiketoimintaa

haluttuun suuntaan.

Vahva suositus.

Modern Work Desk

Palaute 2x kuussa järjestettävästä Sport&Meetistä

Getting to know fellow entrepreneurs is definitely my favourite way of getting a work out in! 🌟

@jestools organises awesome, free, Sport & Meet for entrepreneurs every other Friday ✨ Today was at Mustikkamaa, next at @biitsi.fi in Tripla 😎☀️

It was the perfect start to a Friday - workout, swim in the sea & a delicious lunch that lead to interesting collab ideation 💫 What could be better? 🤷🏻‍♀️ Feeling inspired, rejuvenated, with fresh energy for creation & impact 🌟 Always so grateful to connect with like hearted peeps ☺️🙏🏼

 

Minna Mustapää

@breathe.helsinki

KATSO VIDEO

Testaa jäsenyyttä maksuttomasti 3 päivää

Aloita maksuton riskitön kokeilu yli 4000€ arvoiseen materiaalipankkiimme! Voit käyttää jäsenyytemme materiaaleja täysin vapaasti 3 päivän ajan aivan kuten olisit täysi jäsenemme. 

Koska me olemme varmoja, että hyödyt erittäin paljon materiaalistamme, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua sisältöömme kolmen päivän ajan riskittömästi, jotta voit hyvillä mielin olla varma siitä, haluatko jatkaa.

Mietityttääkö sinua jokin?
Voit kysyä meiltä hello@jestools.com