Image by Sebastian Garcia

LISÄÄ HERKKUJA TULOSSA PIAN!

Jäsenyydet

Liity odotuslistalle, niin saat enimmäisenä tiedon kun jäsenyydet aukeavat syksyllä 2021. Ps. Jokaiselle listalle liittyneelle lähetetään myös yllätyslahja!

Unelmana yrittäjyys

Jäsenyys on sinulle, joka haluat yhteisön ja meidän tuemme matkallesi kohti unelmiesi yrittäjyyttä. Jäseenyydellä pääset käsiksi koko ajan kasvavaan valikoimaan työkaluja ja inspiroivia videoita, joilla otat järjestelmällisesti askeleita kohti uutta yritystäsi. Työkalut auttavat sinua suunnittelemaan, kirkastamaan ja toteuttamaan ideasi yrityksestäsi. 

Menesty yrittäjänä

Sinulle yrittäjä, joka haluat nostaa bisneksesi ja taitosi uudelle tasolle. SInulle, joka haluat tuntea ympärilläsi muiden yrittäjien ja meidän tuen, jolla kuljet eteenpäin nopeammin ja varmemmin. Pääset käsiksi kasvavaan valikoimaan työkaluja ja opetusvideoita, joiden avulla tuplaat tuloksesi ja kehityt yrittäjänä. Jäsenyys on kuin intohimoisten yrittäjien mentorointiryhmä, jossa autamme sinua eteenpäin.

Yrittäjästä omistajaksi

Sinulle, joka haluat vääntää ison vaihteen pohjaan. Haluat irtautua operatiivisesta toiminnasta ja päästä omistajan asemaan. Haluat oppia skaalaamaan bisnestäsi. Tämä jäsenyys tulee avaamaan sinulle mahdollisuuden löytää sijoittajia, kasvattamaan liikevaihtoasi isommin ja hyödyntämään mahdollisuuksia ympärilläsi. Saat laajan valikoiman työkaluja, videoita, meidän sekä muiden samassa tilanteessa olevien yrittäjien tuen.