Tiivistelmä Brändäys-boxista (alempana pidempi)

White Abstract
JES_Tools_tumma.png

PIENYRITTÄJÄ, HENKILÖBRÄNDI, ALOITTELEVA:

HALUATKO LUODA BRÄNDISI ITSE?

Ilman aiempaa kokemusta, edullisesti vain 4 viikossa, bränditoimiston opein.

check_jes_tools_verkkokauppa.png
check_jes_tools_verkkokauppa.png

Brändäys-verkkokurssi

4 viikon kurssi sisältää 18 opetusvideota, joiden sisältö on tarkasti suunniteltu ja editoitu, jotta saat parhaan mahdollisen opin tiivistetyssä muodossa. 

Opetusvideoiden kesto kesto n.10-40min.

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Brändikirja + tehtävät

Kurssivideoiden ohessa teet digitaalisesti kirjoitus- ja suunnittelutehtäviä, joiden kautta luot brändisi sisäisen ja ulkoisen maailman. Lopuksi koostat yhden sivun brändikirjan, joka tulevaisuudessa muistuttaa sinua silmänräpäyksessä mistä brändissäsi olikaan kyse.

Brändikirjan pääteemat:

 1. Ydinajatus

 2. Tunne & tarina

 3. Ilme & olemus

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Visuaalisen ilmeen valmispohjat (3kpl)

Loimme 3 visuaalisen ilmeen valmispohjaa. Saat valita yhden, jonka pohjalta lähdet työstämään brändisi ilmeen ja graafisen ohjeiston. Valmispohjien kautta suunnitteleminen on huomattavasti helpompaa kuin nollasta aloittaminen.

Kurssin aikana luot siis brändisi graafisen ohjeiston, eli:

 • Kuva- ja videomaailman

 • Värimaailman

 • Fontit

 • Mahdollisen brändielementin

 • Logon (kyllä, sisältää myös logosuunnittelun opettamisen!)

 • Kokonaiskuvan määrittäminen (se miten kaikki sopii yhteen)

Somepaketti (bonus)

Jos lähdet nyt mukaan saat valittavaksi täysin muokattavissa olevan somepaketin 3 paketin joukosta. Sisältää kuva- ja videopostauksia sekä IG-haastepohjia ja sisältöideoita.

KURSSIN VOI ALOITTAA HETI

Huom. jos haluat maksaa laskulla, laita meille viestiä hello@jestools.com

Pidempi esittely Brändäys-boxin sisällöstä ja palautteista

Sunset Views

Miten takaamme brändäyksen

helpottuvan kurssimme avulla?

Kuten kerroimme, tarkoituksena on tehdä yrityksesi brändäämisestä mahdollisimman helppoa. Ymmärrämme, että sinulla ei ole vuosien kokemusta brändäämisestä ja siksi helpotimme polkuasi.

 

Kun olet tehnyt kurssin 1.osion (selkeyttänyt brändin sisäisen maailman) sen jälkeen pääset 2.osioon (jossa luot brändin ulkoisen maailman). Tässä kohtaa otimme muutaman askeleen puolestasi ja loimme tarkkaan valitut visuaalisen ilmeen valmispohjat sinun avuksesi. Saat valita itsellesi sopivimman pohjan ja opetamme miten sen raameissa muokkaat brändisi uniikin  visuaalisen ilmeen ja graafisen ohjeiston.

ps. katso alempaa asiakkaidemme  lopputulokset.

Vie hiiri kuvan päälle

NORDIC-STYLE

Vie hiiri kuvan päälle

SAND-STYLE

Vie hiiri kuvan päälle

BOLD-STYLE

Tässä pieni kurkistus kolmeen eri visuaaliseen maailmaan. Kuka vain esim. somevaikuttajasta hierojaan tai kahvilan omistajasta taiteilijaan voi valita minkä vain näistä kolmesta, visuaalisen ilmeen startiksi omalle yritykselleen ja lähteä sen pohjalta kehittämään omaa ilmettä. Huomaatko kuinka erilainen fiilis tulee jos esim. valmentaja valitsee NORDIC-stylin verrattuna BOLD-styliin? Entä jos NORDIC-stylin vihreä väri muutetaan kirkkaan keltaiseksi ja kuvamaailmaan lisätään aurinkoisempia kuvia?

 

Voit jo nyt kuvitella mitä näistä maailmoista  lähtisit muokkaamaan: Minkälaisen värin vaihtaisit tilalle? Minkälaista fiilistä huokuvia kuvia/videoita käyttäysit? Miltä näyttäisi sinun fonttisi? Entä minkälainen logo tai brändielementti korostaisi kuvittelemaasi visuaalista ilmettä? Tule mukaan kurssille niin pääset luomaan kaikesta tästä totta ja vieläpä ammattilaisten opastuksella!

Kun olet selkeyttänyt brändin sisäisen maailman kurssilla, tiedät automaattisesti

minkälainen visuaalinen ilme vahvistaa brändiäsi.

JES Tools postauksia.gif

BONUS NOPEIMMILLE:

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa. Jos esimerkiksi muutat graafisesta ohjeistosta fontin, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset postaukset luotua ja voit aloittaa somettamisen vaikka heti!

Somepaketti sisältää:

 • FEED postauspohjia

 • IG-STORY pohjia

 • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla pieni kurkistus somepaketteihin

White Background
Aamunusva.jpg

Essi Koski-Harja
@aamunusva | aamunusva.fi

Parasta oli kokonaisuus, se kuinka kurssi eteni sieltä syvältä ydinajatuksen miettimisestä ulospäin visuaaliseen ilmeeseen. Mielestäni kurssi eteni selkeästi ja pidin siitä kuinka kurssi oli rakennettu toinen asia toistaan tukien. Jos olisi hypännyt alku kurssista suoraa ilmeeseen ja eleeseen, olisi lopputulos ollut aivan muuta ja pinta raapaisua. Kun kurssin suoritti järjestyksessä sai myös visuaalinen ilme syvyyttä.

Isoin oivallukseni tuli ydinajatuksen sanoittamisessa. Kun olin saanut sanoitettua ydinajatuksen, oli brändin rakentaminen sen ympärille huomattavasti helpompaa. Kuten bränditarinoiden luominen, visuaalinen ilme ja ymmärsin paremmin millaista tunnetta haluaa luoda. En ymmärtänytkään kuinka laaja aihe brändäys on ja ymmärsi brändäyksen olevan paljon muutakin kuin visuaalinen ilme.

Lähdin brändäyskurssille ennen kuin olin perustanut yritykseni. Tai itseasiassa perustin yritykseni brändäyskurssin aikana. Koen, että tämä kurssi vie minua pitkälle ja oli todella hyvä investointi yritykselleni. Suosittelen jokaista alkavaa yrittäjää käymään tämä brändäyskurssin. Se selkeyttää toimintaa huomattavasti. Kurssi loi selkeyttä toimintaani ja sanomaani. Miten sanoitan yrityksen arvot, tarinat ja ilmeen heti alusta lähtien. Aina käyntikorteista, somepostauksista, asiakkaan kohtaamiseen asti. 

Katso Essin tekemä videopalaute ja visuaalinen ilme TÄSTÄ

Brandayskurssi_ennen_kuva.png
KALI3843_2 (3).jpg

Anna Kokkonen
Anna Kokkonen Creative

Ennen kaikkea parasta oli tehtävät kurssin alussa. Ilman brändin kirkastusta, uniikkiutta, selkeytystä sekä ydinajatusta ei olisi kunnollista pohjaa yrityksen tunteeseen, tarinaan sekä sen ilmeeseen. Koska oma yritykseni tulee keskittymään taiteen tekemiseen, edellä mainitut asiat ovat äärimmäisen tärkeitä oman brändini kannalta. Abstraktin taidepalvelun, omalla kohdallani sävellystyön, myyminen on vaikeaa. Sen vuoksi pyrinkin kurssin edetessä konkretisoimaan, miten minä ja minun palveluni kohtaisivat tulevan asiakkaani.

Kurssista hyödyin 100%. Vaikka monet kurssilla käydyt asiat tuntuivat tutulta, niin harvoin niitä oikeasti jää toden teolla miettimään. En olisi välttämättä osannut tietää ja taitaa niin monta asiaa, jotka liittyvät yrityksen brändäykseen. Ohjeet sekä tehtävät olivat selkeät ja helpot, sekä videomuodossa toteutettu kurssi sopi itselleni erittäin hyvin muun kiireen ohella.

Kurkistus Annan luomaan visuaaliseen ilmeeseen:

Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.06.59.png
Beverage Mug and a Laptop

4 viikon BRÄNDÄYS-verkkokurssin sisältö

1.VALMISTAUTUMINEN

⭐️ Mitä brändäys itseasiassa on ja mitä pienyrittäjän, henkilöbrändin tai yrittäjäksi aikovan tarvitsee siitä tietää.

⭐️ Kumpi valita: Henkilöbrändi VS yrityksen brändi.

2.YDINAJATUS

⭐️ SELKEYTYS-WORKSHOP

Menneisyys, nykyhetki, tulevaisuus. Brändäyksen tavoite.

⭐️ KIRKASTUS

Tuotteesi/palvelusi todelliset hyödyt esille.

⭐️ YDINAJATUS

Ajatus, johon kaikki yrityksesi toiminta ja olemassaolo pohjautuu. Esim. Autan x (ketä?) asialla y (miten?), jotta z (miksi?)

3.TUNNE & TARINA

⭐️ BRANDSTORMING

(vrt. brainstorming) Minkälaisia brändejä on olemassa & rajaus minkä tyylinen haluat olla.

⭐️ UNIIKKIUS

Mikä on se uniikki twisti, joka erottaa sinut kilpailijoista.

⭐️ FIILISKARTTA

Brändi on 90% tunnetta. Mitä tunnetta brändisi kannattaisi välittää? Luot oman fiiliskarttasi rakentamamme sabluunan kautta.

5. SOMEPAKETTI (BONUS)

Jos lähdet nyt mukaan saat valittavaksi täysin muokattavissa olevan somepaketin 3 paketin joukosta. Sisältää kuva- ja videopostauksia sekä IG-haastepohjia ja sisältöideoita. Kurssin lopuksi saat kätevästi oman ilmeesi somepakettiin.

Katso alempaa lisätietoja.

4.ILME & OLEMUS

⭐️ LOGO

Miten luot itse ammattitaitoisen & laadukkaan logon.

⭐️ KUVA/VIDEOMAAILMA

Pääkuvan teko + ilmaisia laadukkaita kuvapankkikuvia ja videoita käyttöösi.

⭐️ VÄRIMAAILMA

Väripsykologia. Miten valitset värit ja tallennat värikoodit.

⭐️ FONTIT

Miten valita yhteen sopivat fontit & mistä saada ilmaisia vapaan lisenssin fontteja käyttöön.

⭐️ BRÄNDIELEMENTTI

Miten & milloin kannattaa luoda oma brändielementti.

⭐️ KOKONAISKUVA

On erittäin tärkeää varmistaa että kokonaisuus puhuu samaa kieltä sekä sisäisesti, että ulkoisesti, eikä ole ristiriidassa keskenään. Näin syntyy ​vahva ja yhtenäinen brändi.

KURSSIN VOI ALOITTAA HETI

Image by Mehdi

Kurssin lopuksi sinulla tulee olemaan siis oma BRANDBOX, joka sisältää luomasi BRÄNDIKIRJAN ja GRAAFISEN OHJEISTON (+bonuksena somepaketin). BRANDBOXin avulla brändisi pysyy yhtenäisenä ja vahvana kaikissa kanavissa ja yritysmateriaaleissa myös tulevaisuudessa.
 

HUOM. Kurssi on itseopiskeltava, eli käyt kurssia ohjeillamme lävitse itsenäisesti. Kurssi ei sisällä livevalmennusta tai yksilövalmennusta, mutta voit tarvittaessa lähettää kysymyksiä, niin autamme!

Kurssia voi käydä milloin vain omaan tahtiin läpi, eli sitä ei tarvitse käydä 4 viikossa.

 Kurssimateriaalit kurssialustalla ovat käytössäsi yhden vuoden ajan ja ladattavat materiaalit sekä omat brändimateriaalisi saat tietenkin täysin omaksesi.

TuumaKustannus2019_SonjaEid_8624.jpg

Olen Sonja Eid. Perustin AIM Visual bränditoimistomme viisi vuotta sitten (V.2016). Olemme yhdessä Essi Pulkkasen ja tiimimme kanssa auttaneet yrityksiä ja henkilöbrändejä brändin selkeytyksen, visuaalisen ilmeen, kampanjoiden ja tapahtumien kanssa (asiakkaitamme ovat olleet mm. Natur360 peilitalo, Suomen Yrittäjät, Juha Tapio, Hatsolo, 10 Times, Entä jos -verkkokauppa jne.)

 

Lopullinen lähtölaukaus JES Toolsille ja myös idea tästä kyseisestä kurssista lähti vuonna 2020 korona-pandemian takia. Muutaman vuoden muhinut idea alkoi olla valmis samaan aikaan kun huomasimme erään ongelman pahenevan. Pienyrittäjät, henkilöbrändit ja aloittelevat kompuroivat erityisesti sen kanssa miten erottua muista ja löytää ostavia ihanneasiakkaita. Tiesimme, että pienyrittäjällä ei ole isojen yritysten kaltaisia summia sijoittaa brändäykseen, joten halusimme opettaa pienyrittäjiä itse brändäämään itsensä...
 

 1. ilman aiempaa kokemusta
   

 2. ilman suuria summia sijoitettuna mainostoimistoille
   

 3. ilman että opiskelumateriaalien etsimiseen ja kokeilemiseen tuhlautuisi loputtomasti aikaa

Brändäys-box oli ratkaisu siihen ettei pienyrittäjät enää jäisi isojen yritysten jalkoihin. Voin kertoa, että vaikka panostimme boxiin toden teolla, yllätyin täysin niistä palautteista ja lopputuloksista mitä kurssilaisemme ovat saaneet aikaan. Ja lisäksi se on varma, ettei oma työ ole tuntunut koskaan niin merkitykselliseltä kuin nyt!

Ps. kurkkaa alempaa brändisuunnittelun töitämme. Lisää voit katsoa täältä: aimvisual.fi