Brändi joka herättää tunteita

Oletko koskaan miettinyt mikä saa sinut kiinnostumaan tietystä brändistä?

Me tykätään miettiä, että brändi on kuin persoona. Se on brändipersoona. Brändi on siis kuin ihminen. Kaikilla on oma luonteensa, olemuksensa, tyylinsä toimia ja tunnistettava energia. Brändipersoona välittää tiettyä tunnetta ja olemus välittää tiettyä fiilistä. Jos kaikki (yrityksesi nettisivut, somepostaukset, kuvat, mailit, livetapaamiset jne.) välittävät tätä samaa tunnetta, voit kuvitella, miten vahvalta, selkeältä ja ymmärrettävältä brändi ja sitä kautta koko yritys tuntuu asiakkaalle. Suurin osa brändistä on muuten tunnetta!

Kuvitellaanpa muutama esimerkki: 

1. Brändi voi olla kuin se tuttu ja turvallinen luottoystävä, jonka kanssa tunnet olosi kotoisaksi ja rentoutuneeksi. Palaat aina uudelleen brändin pariin, kun kaipaat samaa fiilistä.

2. Brändi voi olla inspiroiva edelläkävijä. Se, joka tartuttaa hyvän fiiliksen virneen muihin ja laittaa sen hyvän biisin soimaan. Haluat käyttää brändin tuotteita, sillä tunnet niiden edustavan kaipaamaasi asennetta.

3. Brändi voi olla kuin se mystinen hieman hiljaisempi takarivin tyyppi, jonka tyyni ammattitaitoinen olemus kuitenkin vakuuttaa ja rauhoittaa. Palaat brändin palvelujen pariin, sillä ne ovat aina luotettavan korkeaa laatua. 

4. Brändi voi olla se kaveriporukan hullunrohkea yllyttäjä ja rohkaisija, joka ei kuitenkaan tönäise sinua benjitornista, vaan ottaa kädestäsi kiinni ja hyppää kanssasi. Kiinnostut brändistä, sillä se edustaa kaipaamaasi heittäytyvää seikkailumieltä.   


Oletko miettinyt, millainen sinun yrityksesi brändipersoona on? 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.