4 askeleen menetelmä, jolla luot unelmien viikkosi kohti unelmien bisnestäsi

4 askeleen menetelmä, jolla luot unelmien viikkosi kohti unelmien bisnestäsi!

Tällä tyylillä olemme itse onnistuneet rakentamaan viikon, jotka vie kohti omannäköistä elämää ja yritystä. Viikon, jolla voimme helpommin saavuttaa tavoitteemme. Tämä menetelmä on tyyli, jota hyödynnämme Unelmaviikko Työkalumme kautta. Se on digitaalinen ärimmäisen yksinkertainen ja selkeyttävä työkalu, jolla voit suunnitella viikkosi ja saavuttaa tavoitteesi helpommin. Selkeä mieli on avain kirkkaaseen fokukseen. UNELMAVIIKKO Työkalun voit ladata meidän etusivulta ilmaiseksi.

Sä oot täällä, koska sä haluat elää omannäköistä elämää, määrittää itse missä, milloin, kenen kanssa ja mitä teet. Haluat olla sun oman elämän arkkitehti. We got you. Kaikki tämä on meillekin tärkeää ja siksi me luodaan työkaluja niille rohkeille, jotka haluaa sitä samaa. Vapautta rakentaa omannäköistä arkea, jossa sulla pyörii oma bisnes. Arkea, jossa olet kevytyrittäjä, täysipäiväinen yrittäjä tai jotain siltä väliltä. Se voi olla hyvin erilaista meille kaikille, mutta se mikä me halutaan mahdollistaa sulle, on just sen oman tyylin löytäminen mahdollisimman helposti. 

Ensinnäkin, miksi me luotiin Unelmaviikko työkalu aivan ensimmäisenä? Siksi, jotta sulla on työkalu, millä johdat tekemistäsi. Et tule pääsemään sinne minne haluat, ellet johda itse tekemistäsi.

Meidän elämä koostuu siitä, mistä meidän päivät koostuu. Jotta me voidaan oikeasti saavuttaa meidän tavoitteet, ne tulee näkyä konkreettisesti meidän viikossa. Siitä ei vaan pääse mihinkään. On kuitenkin täysin eri asia, onko siellä sun viikossa ne TÄRKEIMMÄT tavoitteet ja tehtävät, vai onko se täynnä jotain sinnepäin juttuja. Mietippä vaikka jos olet lentokoneessa ja kapteeni laittaa koordinaatteihin ”jotain sinnepäin”. Laskeudut Tukholman sijasta Pariisiin. Sama juttu sun unelmien saavuttamisessa. Ensin sun tulee selkeyttää, mitä sä todella haluat, jotta voit päästä sinne.

Kun tiedät, mikä on sun suurempi unelma ja palastelet sen unelman pienemmiksi tavoitteiksi, pystyt luomaan juuri sellaisia tavoitteita ja päivätehtäviä sun viikkokalenteriin, jotka vie sua oikeasti sinne koordinaatteihin, minne haluat.

Muutama vuosi sitten mun koordinaatit oli todellakin hukassa. Mulla on hurjasti asioita to do listalla, paljon draivia tehdä ja innostusta (sillä haluan toteuttaa unelmani ja rakentaa mun yritystä mahdollisimman tehokkaasti ja fiksusti), mutta tuntui etten lopulta tiedä, mihin pitäisi keskittyä ja päädyin tekemään kymmentä asiaa päällekkäin. Kulutin energiani ja kalliin aikani niihin vähiten tärkeisiin asioihin. Kun ymmärsin, miten oikeasti saan vietyä ne kaikkein tärkeimmät tehtävät mun to do listalle, eli viikkokalenteriin, homma muuttui täysin. Nyt tiedän, mihin keskittyä ja osaan karsia vähäpätöisemmät jutut pois. Yleensä kun keskityn tärkeisiin asioihin, ne vähemmän tärkeät myös muuttuu jopa tarpeettomiksi.

Jos sä oot nyt esimerkiksi yrittäjyydestä haaveileva tai haluat alkaa pikkuhiljaa rakentamaan sitä sun näköistä bisnestä sun omien taitojen ympärille, mitään ei tapahdu, ellei sulla ole suunnitelmaa siitä, mihin olet menossa ja mitä todella haluat saavuttaa. Jotta todella pääset sinne, mistä unelmoit, sulla tulee olla kirkastettuna askeleet, miten sinne pääset. Nämä askeleet pilkot pienemmiksi ja isket omaan viikkoosi. (Jos sua kiinnostaa miten voit kirkastaa oman suuntasi, mitä todella haluat ja sen pohjalta luoda tavoitekarttasi, tsekkaa meidän työkirja tähän).

Nyt puhutaan kuitenkin viikkosuunnittelusta. Monet tosiaan tekevät huomaamattaan yritystoiminnastaan ja samalla elämästään turhan monimutkaista, jolloin kalenteri saattaa olla täynnä, mutta unelmat eivät etene. Me ollaan myös huomattu, että hyvin usealta yrittäjältä puuttuu jo heti alkumetreillä yksi hyvin oleellinen osa-alue. Sitä ei olla mietitty selkeäksi tai ollenkaan, eikä se näy vuosisuunnitelmissa, ei viikkotasolla eikä päivätasolla (tästä lisää myöhemmin).

Nyt kuitenkin,

MEIDÄN MENETELMÄ (Kuinka saavuttaa tavoitteesi yrittäjänä)

  1. Kirkasta syvä tasosi: miksi teet sitä mitä teet, eli “elämäntehtäväsi/kutsumuksesi”, se liekki joka sytyttää motivaation kipinäsi aamuisin. (tämän pystyt kirkastamaan työkirjamme avulla, mikäli se on vielä epäselvä sinulle) 
    Vinkki: Kirjoita tai valitse syvää tasoasi edustava kuva vaikka kännykkäsi taustakuvaksi.
  2. Luo oma yritysideasi syvemmän tasosi ympärille > tunnet merkitystä ja vahvempaa motivaatiota täysin uudella tavalla 
  3. Kirkasta yritysideasi Bisnessuunnitelmaksi (se selkeyttää visiosi, vahvuutesi, sinun toimintatyylisi) Tähän meillä tulossa erittäin selkeä pohja, jolla luot bisnessuunnitelmasi
  4. Merkkaa viikkoosi lähtökohtaisesti vain asioita, jotka pohjautuvat syvään tasoosi ja bisnes-suunnitelmaasi. Tiedät mille kuuluu sanoa ei, mikä on tärkeää ja mikä turhaa.

Jos rakennat viikkosi näiden neljän askeleen pohjalta, lupaamme että tulet huomaaman eron.  

Selkeys ja yksinkertaisuus on kaiken ydin. Kun pystyt keskittymään mahdollisimman hyvin vain tärkeimpiin tehtäviin, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja isoa unelmaasi, teet lopulta vähemmän, mutta saat enemmän tärkeitä asioita tehdyksi. Sulle jää aikaa muullekin kuin työlle ja itse työ tuntuu myös merkityksellisemmältä.

 

 Kiitos kun luit! Mahtavaa viikkoa sulle:) 

T/Essi

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.