3 yleisintä virhettä, jotka estävät sinua luomasta unelmien bisnestäsi selkeäksi ja menestyväksi

Oletko haaveillut arjesta ja työstä, jossa tunnet selkeyttä, rauhaa ja syvempää motivaatiota?💎🌴

Jos meiltä kysytään, menestyvän bisneksen rakentamisessa ja yleisesti nautittavassa elämässä yksi tärkeimmistä asioista on selkeys. Kun sulla on selkeys siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei, voit keskittyä vahempään. Tällöin teet vähemmän, mutta saat parempaa tulosta. Tällöin ehdit nauttimaan elämästä, työstäsi ja kaikesta, jota rakastat. Tällöin elämäsi ei ole pelkkää työtä ja juoksemista. Siksi kaikki meidän luomamme työkalut auttavat sinua luomaan selkeämpää elämää ja bisnestä. Meidän ydinajatuksemme on:

Kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, unelmabisneksesi (ja elämäsi) rakentuu kuin automaattisesti. 

 

Mitkä ovat sitten meidän mielestä niitä yleisimpiä virheitä, joita liian moni tekee pyrkiessään rakentamaan unelmiensa bisnestä ja elämää?

1. VIRHE: Olet kiireinen tehokkuuden illuusiossa Näin on, mikäli et tiedä mitkä osa-alueet ovat juuri nyt tärkeimpiä ja vaativat fokustasi eniten. Tällöin saatat reagoida kaikkeen, olla 24/7 töissä (vähintään henkisesti), teet kovalla tohinalla tehtäviä, jotka eivät ole tärkeimpiä = olet yrittäjyyden oravanpyörässä. Lopputuloksena sammutat intohimon liekkisi ja romutat tulovirtasi. 

RATKAISU: Fokusoinnin tekniikka Keskity max 3 tärkeimpään osa-alueeseen. Kun keskityt tärkeimpiin osa-alueesiin, unelmabisneksesi rakentuu lähes “automaattisesti”. Meidän kaikkien toiminnassa on löydettävissä muutama asia, joihin keskittymällä voi muuttaa lähes kaiken. 2. VIRHE: Et oikeasti tunne unelma-asiakastasi, etkä näin osaa puhutella häntä. Kun taustalta puuttuu oikea syvempi ymmärrys, asiakkaasi ei huomaa eikä halua ostaa sinulta. Hän ajattelee “ihan kiva, mutta tämä ei ole minulle”. Kun taas pääset sukeltamaan syvälle asiakkaasi tarpeisiin ja luomaan todellista hyötyä, syntyy aivan uuden tason yhteys ja asiakkasi ajattelee ” tämä on juuri minulle”

RATKAISU: Tunne unelma-asiakkaasi syvä taso Kun opit määrittämään unelma-asiakkaasi syvemmältä tasolta ja luomaan ns. jatkumon, jota asiakkaasi seuraa alusta asti eteenpäin tyytyväisenä, luot pitkäaikaisia asiakassuhteita aivan uudella tasolla. Kun ymmärrät, kuka asiakkaasi todella on (mikä on asiakkaasi todellinen syy ja kaipuu kaiken takana) johon sinä tuotteellasi tuot apua, tulet mullistamaan sekä sinun, että asiakkaasi elämän. 

 

3. VIRHE: Et tiedä toimintasi tärkeimpiä periaatteita, jolloin kaikki tuntuu yhtä tärkeältä ja tekemisesi on epäselkeää ja epäjohdonmukaista. Menestyjän ja häslärin erottaa se, että menestyjä sanoo enemmän ei kuin kyllä, sillä menestyjä filtteröi kaikki ehdotukset 5 periaatteensa läpi.

RATKAISU: Määrittele itsellesi toimintasi 5 periaatetta. Kun luot toiminnallesi periaatteet, tiedät mille sinun tulee sanoa kyllä ja mille ei. Tällöin tavallaan opetat itsellesi tietyn ajattelutavan ja tietyn tekniikan toimia. 

 

Miten sitten fokusoit oikein, määrittelet unelma-asiakkaasi tai 5 toimintasi periaatetta?

Me olemme luoneet juuri näihin ratkaisuihin perustuvan äärimmäisen yksinkertaisen digityökalun Menestyjän Kartano.

Klikkaa itsesi tästä Johanneksen vetämään ilmaiseen Webinaariin YHDEN SIVUN BISNESPLAN, jossa saat ilmaiseksi tämän uuden digityökalumme. Tämän työkalun tekniikan avulla keskityt oleellisiin asioihin joka päivä tehdessäsi omaa bisnestä. 

WEBINAARISTA SAAT >>

🎈Yksinkertaisen inspiroivan digityökalun "Menestyjän Kartano" unelmabisneksesi rakentamiseen

💪 Rohkeutta ja varmuutta aloittaa ja oikeasti saavuttaa haaveesi 

🎯Kokemusta ja tärkeimpiä oppia kokeneelta yrittäjältä Johannes Laineelta

💸Säästät aikaa ja rahaa kun keskityt toimissasi oleelliseen 

📱 Kännykällä/läppärillä toimiva digityökalu, joka kulkee aina mukanasi 

🌴Menetelmän, joka auttaa sinua luomaan elämääsi enemmän vapautta, tuloja ja mahdollisuuksia määrittää itse tyylisi 

 

Ilmoittaudu siis nyt Webinaariin tästä niin pääset nappaamaan työkalun ja tärkeät opit itsellesi! Järjestämme päivitetyn webinaarin aina tietyin väliajoin, joten ilmoittaudu rohkeuasti seuraavaan:)

Nähdään siellä!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.