3 syytä miksi brändisi ei kiinnosta

MIKSI BRÄNDISI EI KIINNOSTA?

Tähän vastauksena loimme kolme brändipersoonaa, jotka kuvastavat kolmea brändinrakentamisen suurinta ja yleisintä ongelmaa. Näille kolmelle brändipersoonalle annoimme vielä kuvaavat nimet, jotta niiden haasteen ymmärtäisi paremmin.

Ensimmäisenä esittelemme ja tapaamme >>

SOHVAPERUNA
Sohvaperunabrändi on jämähtänyt sohvan mukavuuteen ja lämpöön. Brändi kyllä tietää, että hänellä on hurjan hyvä tuote/palvelu ja olettaa että asiakkaat tietävät tämän myös. Sohvaperunabrändi olettaa myynnin rullaavaan automaattisesti kun tuote on hyvä, mutta näin homma ei mene. Sohvaperuna ei panosta brändiin yhtään ja olettaa brändin vahvistuvan, vaikka hän itse loikoilee Netflixin parissa päivästä toiseen. Todellisuudessa kilpailijat...

Continue Reading...

Brändi joka herättää tunteita

Oletko koskaan miettinyt mikä saa sinut kiinnostumaan tietystä brändistä?

Me tykätään miettiä, että brändi on kuin persoona. Se on brändipersoona. Brändi on siis kuin ihminen. Kaikilla on oma luonteensa, olemuksensa, tyylinsä toimia ja tunnistettava energia. Brändipersoona välittää tiettyä tunnetta ja olemus välittää tiettyä fiilistä. Jos kaikki (yrityksesi nettisivut, somepostaukset, kuvat, mailit, livetapaamiset jne.) välittävät tätä samaa tunnetta, voit kuvitella, miten vahvalta, selkeältä ja ymmärrettävältä brändi ja sitä kautta koko yritys tuntuu asiakkaalle. Suurin osa brändistä on muuten tunnetta!

Kuvitellaanpa muutama esimerkki: 

1. Brändi voi olla kuin se tuttu ja turvallinen luottoystävä, jonka kanssa tunnet olosi kotoisaksi ja rentoutuneeksi. Palaat aina...

Continue Reading...

Mistä tuoreen yrittäjän kannattaa lähteä liikkeelle?

"Mä haluisin yrittäjäksi, mutta en oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Mua mietityttää ne kaikki paperihommat, tuunko toimeen ja miten mä saan kaiken ajan riittäämään! 

Kuinka sitä jaksaa tehdä kaiken ilman uupumista? Entäs sitten kaikki lomat? Mistä löydän kaikki asiakkaat? 

AARRRRHGHGH! Ja sata muuta mielessä olevaa asiaa? "

 

Okei. Syvään henkeä ja mietitään niitä TÄRKEIMPIÄ asioita mitä sinun tulee aloittelevana yrittäjänä huomioida.

Jos unohdetaan se kaikki byrokratia... ja aloitetaan miettimään, mikä todella on tärkeää.

Meidän mielestä tärkeää olisi ainakin nämä:

  1. Luot liiketoiminnan tukemaan unelmiasi (jos esimerkiksi unelmoit vapaasta matkustamisesta ja työstä jota voit tehdä etänä, niin sun ei...
Continue Reading...

3 yleisintä virhettä, jotka estävät sinua luomasta unelmien bisnestäsi selkeäksi ja menestyväksi

Oletko haaveillut arjesta ja työstä, jossa tunnet selkeyttä, rauhaa ja syvempää motivaatiota?

Jos meiltä kysytään, menestyvän bisneksen rakentamisessa ja yleisesti nautittavassa elämässä yksi tärkeimmistä asioista on selkeys. Kun sulla on selkeys siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei, voit keskittyä vahempään. Tällöin teet vähemmän, mutta saat parempaa tulosta. Tällöin ehdit nauttimaan elämästä, työstäsi ja kaikesta, jota rakastat. Tällöin elämäsi ei ole pelkkää työtä ja juoksemista. Siksi kaikki meidän luomamme työkalut auttavat sinua luomaan selkeämpää elämää ja bisnestä. Meidän ydinajatuksemme on:

Kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, unelmabisneksesi (ja elämäsi) rakentuu kuin automaattisesti. ...

Continue Reading...

Kun fokus puuttuu

Uncategorized Jan 05, 2021

Jos meiltä kysytään, menestyvän bisneksen rakentamisessa ja yleisesti nautittavassa elämässä yksi tärkeimmistä asioista on selkeys. Kun sulla on selkeys siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei, voit keskittyä vahempään. Tällöin teet vähemmän, mutta saat parempaa tulosta. Tällöin ehdit nauttimaan elämästä, työstäsi ja kaikesta, jota rakastat. Tällöin elämäsi ei ole pelkkää työtä ja juoksemista. Siksi kaikki meidän luomamme työkalut auttavat sinua luomaan selkeämpää elämää ja bisnestä. Meidän ydinajatuksemme on: Kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, unelmabisneksesi (ja elämäsi) rakentuu kuin automaattisesti. 

 

Tässä minun tarinaani, voit miettiä sitä lukiessasi tunnistatko kenties itsesi siitä....

Continue Reading...

MUTKUTTELU pitää sinut ihan ookoossa ja sitten "kuolet sisäisesti"

Uncategorized Jan 04, 2021

Olen vuosien varrella nähnyt kymmeniä mutkuttelu ja sitkuttelu tarinoita, jotka eivät ole johtaneet miellyttäviin tuloksiin. Onneksi osa noista tarinoista on jatkunut onnellisesti kun on tarpeeksi ympäröivä maailma potkinut takalistoon ja ihminen on itse uskaltanut käydä sisäistä taistelua sekä hypätä liikkeelle kohti tuntematonta. 

Tiedätkö mistä puhun?

Otsikko on ehkä liian karusti sanottu, mutta omasta mielestäni on aivan liian lyhyt elämä elää se muulla tavalla kuin itseään kuunnellen ja unelmia toteuttaen.

Miksi täällä oltaisiin jos ei elämässä onnellista elämää? Ja kun sanon onnellista, en tarkoita sitä elämää mitä moni luulee onnen olevan. Sosiaalisesta mediasta harvoin kannattaa onnea etsiä. Se löytyy lähempää - sisältäsi hyvä rakas...

Continue Reading...

Kevyin tapa startata oma haaveiden bisnes| 3 askelta

Tässä blogissa saat 3 askelta, joilla voit mahdollisimman helposti startata oman bisneksesi.

Mitä oikeasti siis tarvitset, jotta sun oma bisnes voi jo pyöriä? Et välttämättä yhtään niin paljoa aikaa, rahaa tai vaivaa, mitä juuri nyt ajattelet. 

Unelmia saavutetaan tekemällä. Määrätietoisesti ottamalla niitä pieniä askeleita eteenpäin. Ei sitkuttelemalla, mutkuttelemalla tai pelkäämällä, mitä muut sanovat. Ei sillä, että vain vuositolkulla suunnittelet, haaveilet ja unelmoit. Tulet olemaan täsmälleen samassa pisteessä kuin nyt, jos et uskalla ottaa sitä ensimmäistä askelta. 

Fakta on se, että tehdessä opit. Mitä nopeammin pääset tekemään, sitä nopeammin pääset oppimaan ja rakentamaan unelmaasi eteenpäin. Siksi me rohkaistaan...

Continue Reading...

4 askeleen menetelmä, jolla luot unelmien viikkosi kohti unelmien bisnestäsi

4 askeleen menetelmä, jolla luot unelmien viikkosi kohti unelmien bisnestäsi!

Tällä tyylillä olemme itse onnistuneet rakentamaan viikon, jotka vie kohti omannäköistä elämää ja yritystä. Viikon, jolla voimme helpommin saavuttaa tavoitteemme. Tämä menetelmä on tyyli, jota hyödynnämme Unelmaviikko Työkalumme kautta. Se on digitaalinen ärimmäisen yksinkertainen ja selkeyttävä työkalu, jolla voit suunnitella viikkosi ja saavuttaa tavoitteesi helpommin. Selkeä mieli on avain kirkkaaseen fokukseen. UNELMAVIIKKO Työkalun voit ladata meidän etusivulta ilmaiseksi.

Sä oot täällä, koska sä haluat elää omannäköistä elämää, määrittää itse missä, milloin, kenen kanssa ja mitä teet. Haluat olla sun oman elämän arkkitehti. We got you. Kaikki tämä on...

Continue Reading...

Tulevaisuuden ja oman yritystoiminnan suunnittelu | Mun 2 virhettä ja mitä tekisin toisin

Jos susta tuntuu, että tulevaisuuden suunnittelu on hankalaa, tai että sitä ei jaksaisi aina suunnitella, älä luovuta. Anna sille aikaa ja testaa eri tapoja. Sä tuut huomaamaan kyllä eron, jos jaksat selkeyttää sun suunnitelmaa. 

Kerron oman stoorini tähän väliin liittyen tulevaisuuden suunnitteluun, josta voi jollekin tulla ajatuksia omaan tekemiseen. Ainakin, jos sua kiinnostaa yrittäjyys.

Vuosia sitten mulla oli vahva fiilis kyllä siitä, että haluan löytää sen oman jutun ja pistää isosti paukkuja siihen, kunhan vain saisi selkiytettyä mikä se on. Se oli hullun turhauttava tunne. Oisi ollut draivia tehdä ja rakentaa, mutta se fokus puuttui. Tiesin kyllä sen, että yrittäjyys on mun tie. Mun tuli vain kirkastaa, millaista yrittäjyyttä halusin. Tiesin, että haluan luoda omat aikatauluni ja olla vastuussa omasta...

Continue Reading...

Ilmainen Unelmaviikkotyökalu | Miten itse sitä käytän ja miten sinä voit rakentaa sillä oman unelmaviikkosi

Tässä blogissa: 

  • Näytän kaksi suoraa screenshottia, miten itse käytän tätä työkalua ja miksi
  • Kerron yhden avaimen siihen, miten pääset hieman helpommin kohti tavoitteitasi hyödyntäen tätä työkalua

Unelmaviikko Työkalu on siis ensimmäinen digitaalinen työkalumme ja sitä voi käyttää kännykällä tai koneella. Pystyt lataamaan sen ilmaiseksi etusivultamme:)! Se auttaa sua saavuttamaan sun tavoitteet paremmin ja kulkemaan kohti sun unelmia omasta yrityksestä ja sun näköisestä elämästä. 

Unelmaviikkotyökalussa

  • Asetat 3 Viikkotavoitetta
  • Asetat 3 päivätehtävää
  • Valitset päivän asenteen

Käyttötapoja on kaksi ja voit valita sinun tavoitteisiisi sopivamman. Ne avaan alempana. 

Unelmaviikko työkalun tarkoitus on muistuttaa sua ja meitä...

Continue Reading...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.