Haluat elää vapaammin ja tienata paremmin oman bisneksesi kautta - ilman, että ensin joutuisit raatamaan niskalimassa vuosia?

 

Loimme Menestyjän Kartanon menetelmästäni kolmen viikon verkkokurssin, jossa rakennamme yhdessä sinulle Yhden sivun bisnesplanin. Sen avulla fokusoit energiasi ja aikasi oikeisiin asioihin, jolloin teet vähemmän, mutta parempaa tulosta.

Menestyjän Kartano on äärimmäisen selkeä ja yksinkertainen menetelmä. Sen avulla saat helpommin tuloa ja vapautta, mutta myös rauhaa ja selkeyttä.

Mistä kaikki lähti? Vuosien aikana seurasin aktiivisesti menestyneitä yrittäjiä, jotka elivät rauhallista ja rentoa elämää. He auttoivat muita omalla osaamisellaan ja olivat saavuttaneet vapauden ja haluamansa tulotason oman bisneksensä kautta. He tekivät itselleen merkityksellistä työtä ja kokivat sen tärkeänä.

Mietin, miksi minä en ollut vielä samassa pisteessä. Itse tein hurjasti työtä ja tuntui, ettei aika tai tulot silti riittäneet mihinkään. 

Mietin, eikö ole helpompaa tapaa menestyä kuin tehdä yötäpäivää töitä kymmeniä vuosia ja sitten lopulta viisikymppisenä päästä nauttimaan työn tuloksista? Huomasin, että kuitenkin osa menestyneistä oli hyvinkin tuoreita yrittäjiä, mutta heitä yhdisti tietyt piirteet. Heillä oli tiettyjä samoja toimintatapoja. 

Vuosien varrella tapahtui paljon ja opin tärkeimmät periaatteet ja tekniikan, jonka avulla voit luoda menestyvämpää bisnestä yksinkertaisemmin. Iso käänne ja oppi löytyi mm. ulkomailta eräästä seminaarista. Näistä vuosien opeista loin oman menetelmän Menestyjän Kartanon ja yhdessä tiimini kanssa tiivistimme sen kolmen viikon verkkokurssiksi nimeltä Yhden sivun bisnesplan. Tämän Menetelmän avulla olen kääntänyt oman toimintani täysin ja auttanut muita sparrattaviani yrittäjiä huikein tuloksin.
-Johannes Laine 

Verkkokurssin menetelmä:

MENESTYJÄN KARTANO

 

Kartanon menetelmä perustuu yksinkertaiseen tekniikkaan luoda omaa unelmabisnestä niin, että keskityt vain kaikkein tärkeimpään. Verkkokurssin aikana kutsun sut vierailulle Menestyjän Kartanoon. Se on digityökalu, jonka saat kurssilla.  

Jokainen huone edustaa omaa teemaa ja kuljettaa asiakastasi eteenpäin. Menetelmän avulla luot asiakkaallesi jatkumon (aina sisäänkäynniltä kattoterassille), joka saa hänet rakastumaan tuotteeseesi syvemmällä tunnetasolla.

Hyödynnämme itse tiimimme kanssa tätä menetelmää ja sen tuoma selkeys, leikkisyys ja tehokkuus mahdollistaa sen, että työmme tukee muuta elämäämme, eikä päinvastoin. 

 

Bisnesplankurssilaisten suusta: 

Mikä oli parasta kurssissa?

"Koko konsepti! Oli koukuttavan mielenkiintoisesti jäsennelty kokonaisuus jota oli helppo seurata sekä
viihdyin jokaisessa huoneessa haasteista huolimatta!"

"Vaikea kertoa vain yhtä, mutta tärkeimpiä oli mm. oivaltaa, että se oma idea voi oikeasti toimia ja siihen
sai enemmän uskoa. Lisäksi saatiin meidän ajatukset kirjallisesti ylös näiden hyvien tehtävien avulla ja
se tuntui todella vapauttavalta ja yritysidea realistisemmalta. Yhteiset afterworkit oli todella hyvä juttu,
inspiroivaa kuulla muiden tarinoita ja muutenkin ideoiden reflektointi on parhaimpia keinoja oppia muilta
ja itsestämme."

"Erinomaisesti toteutettu kurssi! Keep up the good work!"

"Vuorovaikutus, jakaminen ja kohtaamiset koutsien ja kurssilaisten kanssa."

"Lähtökohta ennen tätä kurssia oli todella perustasolla ja yritysidea ei tuntunut niin konkreettiselta kuin
nyt eli opittiin todella paljon. Tärkein asia mitä opittiin on kyky hahmottaa yrittäjyyttä kokonaisuutena ja
miten erillisiltä tuntuvat asiat ovat osa kokonaisuutta."

"Kurssi oli inspiroiva ja antoi perustavanlaatuisesti kaiken tarvittavan tiedon yhden sivun bisnesplaniin. Kurssin avulla löysin syvemmän merkityksen ja pohjan omalle tekemiselle, ja opin kehittämään toimintaani entistäkin toimivammaksi ja innostavaksi! "/ Nea Heikkinen

 

"Siisteintä oli löytää syvempi merkitys ja pohja omalle tekemiselle, joka inspiroi ja tähtää paremmin siihen, mitä juuri itse haluaa tehdä. Lisäksi oli tosi siistiä nähdä kuinka mukavia, auttavia ja osaavia kurssin vetäjät olivat, ja kuinka aktiivisesti he välittivät tietoa ja motivaatiota myös fb-ryhmän puolella :)"

 

"Opin perustavanlaatuisesti kaiken mitä bisnesplanista tulee tietää kun haluaa viedä toimintaa eteenpäin entistä tehokkaammaksi, tuottavammaksi ja inspiroivaksi. Kurssi oli inspiroiva, ja auttoi rakentamaan paremman, yhtenäisemmän ja itseä syvemmin innostavan pohjan toiminnalleni. Kurssi avasi silmiä myös täysin uusille asioille joita en ollut ennen osannut edes harkita, ja opin esimerkiksi hahmottamaan potentiaalisen asiakkaan paljon paremmin. Kaiken kaikkiaan, kurssi antoi mulle selkeät ja kattavat työkalut parempaan bisnesplaniin ja jätti mut inspiroituneena suunnittelemaan ja jatkamaan toimintaa pidemmälle!"

"Ehdottomasti suosittelen kurssia alussa oleville yrittäjille. Kurssi hahmotti hyvin kokonaisuutta. Sain selkeyttä ja uusia ideoita! Unelma-asiakas on nyt luotuna ja tästä on hyvä jatkaa someoppien kanssa
etteenpäin. ISO kiitos teille Jestoolssin porukka, extra puhujat ja kanssa kurssilaiset<3"
/Tanja Kukkonen

 

"Opin tunnistamaan vahvuudet ja kehitettävät kohdat mun alkavasta yritystoiminnasta. Opin rajaamaan mun palvelua ja hahmottamaan unelma-asiakkaan, jolle palveluni haluan tarjota. Opin, että näitäkään asioita ei tarvii yksin miettiä vaan apua saa rohkeasti kysyä ja uusia ideoita on hyvä vastaanottaa.
Live puhelut, jossa sai vapaasti jakaa omaa ajatusta ja vastaanottaa ideoita. Siisteintä oli samanhenkiset ihmiset ympärillä, vaikka jokainen sai edetä omaan tahtiin."


"Kurssi pitäisi olla pakollinen kaikille yrittäjiksi ryhtyville ja yrittäjinä jo toimiville. Vasta-alkajille kurssi auttaa navigoimaan yrittäjyyden karikoiden ohi ja konkareille kirkastamaan omaa liiketoimintaa haluttuun suuntaan. Vahva suositus" /Niko Muurinen

 

"Kurssin tekijöiden innostuksen välittyminen. Yksinkertaisen selkeä ja nerokas kategorisointi eri yrityksen huoneiden välillä."

 

"Ymmärsin syvällisemmin myyntipolun rakentamisesta ja mielessä kirkastui paremmin myös asiakkaan perspektiivi miltä yksittäinen yritys näyttää mikä monesti unohtuu. Sivuoppimisena huomasin myös kuinka hankala oli muuttaa omaa elämänrytmiä pariksi viikoksi mikäli halusi pysyä kurssin aikataulussa. Tämä omakohtainen huomio auttaa omia kursseja rakentaessa jatkossa"

 

"Suosittelen kurssia kaikille tueksi yrittäjyyttä yrityksen ideointia varten. Mielenkiintoisia tehtäviä ja kohtaamisia, sekä arvokkaita työkaluja tulevaisuutta varten. Kurssi sai luovuuden kukkimaan. Kurssilla oli erityisen hyvä ja kannustava henki ja joitakin muihin verkkokursseihin verrattuna, tämän kurssin eteen oli selvästi nähty paljon vaivaa.

Minna Ahmonsaari / 
@tyttosinaoletvahva

 

"Tosi maanläheinen ja silmiä avaava tapa päästä kiinni yrittäjyyteen, vaikka oma yritys on vielä ajatuksen tasolla. Yrittäjätaustaiset valmentajat ovat saaneet ammattitaitonsa ja kokemuksiensa kautta innostumaan ja uskomaan omaan yritysideaan. Avointa keskustelua, kyseenalaistamista, sparraamista hyvässä suhteessa. Voimme suositella kaikille aloitteleville ja alussa oleville yrittäjille."

Saana Paadar ja Jyri Nieminen

Menestyjän kartano koostuu:

⭐️ Kivijalka = Sinun ja yrityksesi sisäinen maailma, periaatteesi, missiosi

⭐️AHAA = Minkä ongelman ratkaiset

⭐️Unelma-asiakas = Kuka on oikeasti tärkein asiakas sinulle?

⭐️Sisäänkäynti = Kanavat ja markkinointi

⭐️Aula = Ihastuta

⭐️Kahvihuone = Luottamuksen rakentaminen

⭐️Rahapaja = Katteet ja talous

⭐️Portaat = Myynnin portaat

⭐️Allasosasto = Ihmiset ja resurssit

⭐️Kattoterassi = Visio

 

MENETELMÄN AVULLA SAAT RATKAISUN 3 YLEISIMPÄÄN ONGELMAAN:

⛔️Tehokkuuden illuusio
Työkalun avulla opit fokusoimaan oikein

⛔️Et ymmärrä asiakastasi
Opit määrittämään unelma-asiakkasi syvältä tasolta

⛔️Et tiedä toimintasi tärkeimpiä periaatteita
Opit miten luot itsellesi 5 periaatetta

 

Verkkokurssi alkaa 1.4.2021, jolloin pääsy kurssialustalle avautuu. Kurssi kestää 3 viikkoa, jonka aikana pääset vierailemaan jokaiseen huoneeseen minun opastamana.  

OSTA VERKKOKURSSI + (sis TYÖKALUN)

 

HYÖDYT

🎈INSPIRAATIO
Yksinkertaisen inspiroiva työkalu bisneksesi rakentamiseen

🌴VAPAUS
Tuot elämääsi vapautta määrittää itse aikataulusi, päiväsi ja elämäntapasi

💎KIRKKAUS
Kun oleellinen on tiivistetty yhteen sivuun, ajatuksesi, fokuksesi ja pian elämäsi on selkeämpää ja rauhallisempaa

💸SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA 
Kun keskityt oikeasti tulosta tuoviin asioihin, tienaat myös paremmin ja säästät kallista aikaasi

💜MERKITYSTÄ TYÖSTÄSI
Ymmärrät miten voit luoda syvemmän ja kestävämmän yhteyden unelma-asiakkaaseesi ja näin auttaa heitä vielä paremmin

🔥ROHKEUTTA aloittaa ja oikeasti ottaa askelia eteenpäin kohti tavoitettasi

💻HELPPOUS
Saat oppini ja kokemukseni tiiviissä paketissa. Karsin kaiken turhan pois, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa päiviä netin syövereissä. Verkkokurssin avulla voit rakentaa omaa bisnestäsi vaikka kotisohvalta käsin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii

 

Lisäksi saat nämä kaikki bonukset >

 

LUENNOT

NANNA KARALAHTI -online luentotallenne: Yrittäjän hyvinvointi

ILKKA KOPPELOMÄKI luentotallenne aiheena: Miten käännät pelot ja epävarmuuden rohkeudeksi 

ALEKOODIT

- Alekoodit Tänään ja Tärkeintä Tänään Työkaluun ja kirjaan (Elämän selkeyttämiseen ja jäsentämiseen, jotta pääset tavoitteisiisi varmemmin)

-10% alekoodi Ruohonjuuren verkkokauppaan

LIVEVALMENNUSPÄIVÄ + JES YHTEISÖ

Yhden vapaaehtoisen livevalmennuspäivän Helsingissä, jossa tapaat myös muut kurssilaiset ja saat apua bisnekseesi.

Kutsu suljettuun Facebook ryhmään, jossa saat tukea ja apua matkallesi meiltä sekä muilta samassa tilanteessa olevilta.  

Tukenasi

Me ollaan Sonja Eid, Johannes Laine ja Essi Pulkkanen, JES Tools perustajat. Meidän missio on auttaa muita yrittäjiä luomaan omasta toiminnasta selkeämpää, toimivampaa ja nautittavampaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia mainostoimistoille tai vuosia kestävää jahkailua. 

Saat käyttöösi oppimme mm. seuraavista:

  • Yhteensä yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä
  • Johannes mukana yli 10 yrityksessä mm brändit: Happyfood&people, Good Guys Kombucha, GreenStreet, Chaga Health, Greendeal.fi.
  • Sonja (perustajana) ja Essi bränditoimisto AIM Visual (asiakkaina mm: Vimma, 10 Times, Suomen Yrittäjät, Juha Tapio, Tänään brändi jne.)
  • Kouluttautumista mm, kymmeniä itsensäkehittämisseminaareja, hyvinvointialan koulutusta, markkinointitutkintoja jne.
  • Olemme olleet mukana: kampanjoissa, haastatteluissa, podcasteissä, ja tuomaroimassa kilpailuja liittyen oman polun luomiseen ja yrittäjyyteen 
  • Olemme oppineet myös yrittäjyyden varjopuolista, epäonnistumisista ja yleisimmistä sudenkuopista. Tiedämme siis varsinkin sen, mitä alkutaipaleella kannattaa tehdä ja mitä ei.

 

 HINTA:  199€
sis. alv 24% 

🔮 Verkkovalmennus by Johannes Laine

👁‍🗨 Yhden sivun bisnesplan -digityökalu

⚡️ Bonukset

 

HALUAN KURSSILLE MUKAAN

Luo oma tyylisi ja menestyksesi

Jos aloitat nyt, se on fakta että ensi vuonna tähän aikaan voit olla siinä pisteessä, josta nyt vain haaveilet. Me halutaan näyttää sulle, että se voi myös olla helpompaa mitä juuri nyt kuvittelet, jos fokuksesi on oikeissa asioissa. 

Älä ota mallia, mitä muut ovat tehneet, millaista uraa muut ympärilläsi luovat, vaan määritä omat rajasi. Luo oma tyylisi ja menestyksesi.

Jos sinulla on kirkas visio ja selkeä suunnitelma, jota seurata, tulet pääsemään helpommin sinne minne haluat.

HALUAN KURSSILLE MUKAAN

TUNNISTATKO ITSESI NÄISTÄ KUVAUKSISTA?

🔴 Teet työtä, josta et pidä ja joka ei ole sinua tai intohimon liekkisi on sammunut

🔴 Tunnet että olet täysin kiinni muilta tulevissa aikatauluissa ja vaatimuksissa, juokset jatkuvasti aikatauluasi kiinni, minkä muut ovat määrittäneet

🔴 Arkesi tuntuu harmaalta, siinä ei ole kipinää eikä se innosta sinua

🔴 Kaipaat punaista lankaa, rauhaa ja selkeyttä elämääsi

🔴 Sinusta tuntuu, taitosi ja elämäsi valuu hukkaan, arkesi vain luisuu käsistä

🔴 Susta tuntuu, ettet tienaa tarpeeksi vaikka teet 24/7 työtä

AVULLANI PÄÄSET KOHTI NÄITÄ FIILIKSIÄ

🍀 Pystyt käyttämään vahvuuksiasi ja taitojasi oman bisneksesi kautta

🍀 Tunnet vapautta, rauhaa ja merkitystä työstäsi

🍀 Koet, ettet ole yksin, vaan sinulla on monen muun yrittäjän ja meidän tuki ympärilläsi

🍀 Arkesi tuntuu värikkäältä, selkeältä ja eloisalta, tiedät mihin keskittyä ja mikä on tärkeintä

🍀 Olet elinvoimainen ja energinen, sillä sinulla on aikaa panostaa hyvinvointiisi

🍀 Määrität itse milloin, missä ja kenen kanssa teet töitä, rakennat itse aikataulusi

🍀 Sinulla on aikaa muullekin kuin työlle, mutta silti tienaat riittävästi

 

Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa kysymystä nähdäksesi vastauksemme.